Fontos! Újszülött lányom horkol, de kegyetlenül. Mit tegyek?
Semmi fertőzőt nem kapott el, az biztos, amitől lenne, nem folyik az orra. Amióta hazahoztam, bárhol elalszik a hátán és rázendít a horkolásra (amikor valakinek az ölében alszik, akkor is). Félek, mert kb. olyan hangerővel teszi ezt, mint egy felnőtt férfi, nekem is szúrja a fülem. Gyakran felriad és akkor nagyon de nagyon sír. Féltem Őt.
Milyen orvoshoz kell fordulnom? Orr-fül gégészhez? A gyerekorvos egy kontár, nem segít, azt mondja, biztos valami átmeneti dolog. De ilyen hangerővel?
És mi van, ha meg kell műteni? Ilyen picit egyáltalán műtenek ezzel? Nem mellesleg a lányom koraszülött is, 33. hétre született.
Légyszíves segítsetek! Hallottam, hogy horkolástól meg is lehet fulladni. Ti találkoztatok már ilyennel?
Köszi a gyors válaszokat.
A beutalóval meg az a baj, hogy a várólista egy kilométeres itt, szó szerint, minden osztályon. Akkor marad a magánrendelés.
A horkolás azt kb. úgy kell elképzelni, hogy egyszer anyám azt hitte, hogy én horkolok és nem ő. Holott én nem is szoktam horkolni. A rendelőbe vittem, ott is horkolt, néhányan meg is lepődtek. A doki persze már nem hallotta, mert felriadt...
Talán túl nagy az orrmandulája, legalábbis a nagynénémnél ez volt a kiváltó ok.
Én is szakorvoshoz vinném, magánrendelésre, minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!