Napkozben sokszor orditva alszik el a babam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Miutan felebred es megetetem, bufi,peluscsere, jatek...aztan kb 1.5 oraval az ebredese utan ha beteszem a kisagyaba hogy aludjon egy keveset,mert mar asitott egy parat nagyon nehezen alszik el, sokszor csak fel ora uvoltes utan. Latom rajta hogy almos,de ha par percen belul nem tud elaludni, folhergeli magat, es ordit...szerintetek hogyan probaljam elaltatni,vagy ha mar ordit megnyugtatni?2009. okt. 21. 21:42
1/4 anonim válasza:
Próbáld csak akkor letenni, amikor sirdogál, mert elfáradt. Lehet, hogy az a fél óra játék még simán beleférne.Én is sokszor szúrtam el így +1 órát, mert túl hamar vittem letenni.Az ásítástól a karikás szemig nálunk kábé még 40 perc volt. Tesztelgesd, tologasd ki az időt.
2/4 anonim válasza:
kézben babusgatva, ha leteszed és ordít, az azt jelenti, hogy szüksége van rád, a szeretetedre, melegségedre...vedd fel, és próbáld kitalálni mi a baj, pocija fáj, vagy melege van, stb....
3/4 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a babád, de nekünk is volt ilyen időszakunk,ami jó pár hónapig tartott. aztán magától megszűnt a baj, igaz az én lányom már jár, most már magától felmászik az ágyra és magára húzza a takarót ha álmos. Pár hónnapja még minden alvás előtt üvöltés volt. esetleg tényleg azt próbálhatnád ki, hogy csak akkor altatod mikor már nagyon kókad és megváltás neki a kiságy.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Láttam rajta ,hogy álmos letettem aludni de még pörögni is akart közben úgyhogy sírva aludt el sokszor. Bár mindig mentem hozzá nyugtatgatni. Egyszer kipróbáltam hogy letettem aludni csináltam egy kis tápszert és amíg azt kortyolgatta megnyugodott és el is aludt. Azóta így alszik el itthon. Bár nem tudom hogy rászokik-e, akkor mi lesz, vagy majd kinövi. De inkább mint hosszú sírás után aludjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!