Nekünk 7 hós volt z első karácsonyán,nemérdekelte más csak a harisnyanadrág zacsija.Egyébként vettünk meséskönyvet zenélő nyavajákat,rágcsákat.Szerintem mindegy,csak szines legyen,és hangokat adjon ki.
2009. okt. 21. 20:10
3/14 anonim válasza:
Én hintát akartam de megvettük előbb. Úgyhogy most töröm a fejem. A könyv nagyon jó egyébként, hagy gyűljön!
2009. okt. 21. 20:29
4/14 anonim válasza:
Mi bébikompot veszünk a manócskának.
2009. okt. 21. 21:28
5/14 anonim válasza:
Bébikompot semmi esetre ne vegyél neki, ha érdekel a gerince...
Hintalovat vettünk neki, olyat, amin van karfa, egyszerűen imádta. Most, egy évvel később már karfa nélkül játszik vele. Ha be kell szaladnod pisilni, akkor is nagyon praktikus. :-)
Szánkót is vettünk, Rolly Toysosat. MIKULÁS SNOW CRUISER a neve. [link] Ez azért jó, mert levehető az ülése, és egész kamaszkorig használhatja. Az ülésbe biztonságosan beköthető. Ami a mi időnkben volt, fából, az nagyon balesetveszélyes, abból könnyen kizuhannak a babák/gyerekek ütközéskor.
Az én fiam 5 hónapos lesz Decemberben és mi hinta bölcsőt, mesekönyvet, zenélő kütyüket szeretnénk neki venni. Attól is függ, hogy mit veszünk neki, hogy a családtól mit kap. Talán még egy hinta lovat is el tudnék képzelni. Igaz ahhoz még 5 hónapos kicsi lesz, de később már tud vele játszani. Játszószőnyegre is gondoltam, de a nagypapa már megelőzött, nem rég kaptunk tőle egy nagyon szép zenélős, csörgős, zörgős játszószőnyeget bébi tornáztatóval. Már most is nagyon szereti, tetszenek neki a színes játékok, akár egy órát is el van benne. Tegnap abban aludt el :)
2009. okt. 23. 16:50
8/14 anonim válasza:
Az én fiam tavaly pont 6 hónapos volt karácsonykor:)Kapott egy hintát, zenélő bödönt, gyűrhető autót, meg kockálat, az is ilyen gyűrhető- gyömöszölhető. Tetszett neki, bár még ők nem értenek sok mindent. Igazából a fenyőfa ami nagyon bejött neki, meg a csillagszóró, tátva maradt a szája.
2009. okt. 23. 18:27
9/14 anonim válasza:
Hát én ilyenen nem is gondolkodtam, hgoy vegyek a 6 hós babáimnak ajándékot... De most lehet el fogok rajta. Pont karácsonykor lesznek 6 hónaposak. Bár szerintem nem fognak megsértődni, ha mégsem veszek. Hintalovon már akkor fognak tudni hintázni, mégha karfája is van?
2009. okt. 23. 20:45
10/14 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok, már most is rengeteg játékuk van, színesek, csörgősek, zenélősek, stb. Azért nem gondoltam,hogy vennünk kéne. Nem azért mert be akartam volna szólni!!! Mielőtt félre értitek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!