Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája decemberben...

Akinek a babája decemberben lesz 6 hónapos, mit vesz neki karácsonyra? Tippek, ötletek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fülbevalót kap, keresztelőkor elmaradt.
2009. okt. 21. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 7 hós volt z első karácsonyán,nemérdekelte más csak a harisnyanadrág zacsija.Egyébként vettünk meséskönyvet zenélő nyavajákat,rágcsákat.Szerintem mindegy,csak szines legyen,és hangokat adjon ki.
2009. okt. 21. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Én hintát akartam de megvettük előbb. Úgyhogy most töröm a fejem. A könyv nagyon jó egyébként, hagy gyűljön!
2009. okt. 21. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi bébikompot veszünk a manócskának.
2009. okt. 21. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Bébikompot semmi esetre ne vegyél neki, ha érdekel a gerince...

Hintalovat vettünk neki, olyat, amin van karfa, egyszerűen imádta. Most, egy évvel később már karfa nélkül játszik vele. Ha be kell szaladnod pisilni, akkor is nagyon praktikus. :-)

Szánkót is vettünk, Rolly Toysosat. MIKULÁS SNOW CRUISER a neve. [link] Ez azért jó, mert levehető az ülése, és egész kamaszkorig használhatja. Az ülésbe biztonságosan beköthető. Ami a mi időnkben volt, fából, az nagyon balesetveszélyes, abból könnyen kizuhannak a babák/gyerekek ütközéskor.

2009. okt. 23. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:

szóval ilyen hintalóról beszélek

[link]

2009. okt. 23. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 5 hónapos lesz Decemberben és mi hinta bölcsőt, mesekönyvet, zenélő kütyüket szeretnénk neki venni. Attól is függ, hogy mit veszünk neki, hogy a családtól mit kap. Talán még egy hinta lovat is el tudnék képzelni. Igaz ahhoz még 5 hónapos kicsi lesz, de később már tud vele játszani. Játszószőnyegre is gondoltam, de a nagypapa már megelőzött, nem rég kaptunk tőle egy nagyon szép zenélős, csörgős, zörgős játszószőnyeget bébi tornáztatóval. Már most is nagyon szereti, tetszenek neki a színes játékok, akár egy órát is el van benne. Tegnap abban aludt el :)

2009. okt. 23. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam tavaly pont 6 hónapos volt karácsonykor:)Kapott egy hintát, zenélő bödönt, gyűrhető autót, meg kockálat, az is ilyen gyűrhető- gyömöszölhető. Tetszett neki, bár még ők nem értenek sok mindent. Igazából a fenyőfa ami nagyon bejött neki, meg a csillagszóró, tátva maradt a szája.
2009. okt. 23. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát én ilyenen nem is gondolkodtam, hgoy vegyek a 6 hós babáimnak ajándékot... De most lehet el fogok rajta. Pont karácsonykor lesznek 6 hónaposak. Bár szerintem nem fognak megsértődni, ha mégsem veszek. Hintalovon már akkor fognak tudni hintázni, mégha karfája is van?
2009. okt. 23. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, már most is rengeteg játékuk van, színesek, csörgősek, zenélősek, stb. Azért nem gondoltam,hogy vennünk kéne. Nem azért mert be akartam volna szólni!!! Mielőtt félre értitek!
2009. okt. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!