Akinek kisfia van anyukák ti vagjatok a haját vagy fodrász?
Milyenre vagjatok?
Szívesen látnék képeket a fiatok Hajarol
Az én fiam 8hónapos már elég hosszú a haja le kéne vágni neki de fogalmam nincs hogyan..nem akarok igazából teljesen tüsis hajat olyasmire gondoltam hogy hátul rövidebb felül egy centis kb.
A fufrujat már levagtuk 3x olyan hosszú volt neki de egyre hosszabb és dusabb a hajacskaja
Tudnatok feltenni a fiatokrol képet ?
3,5 éves a fiam, 15 hós volt, amikor először vágtam neki géppel, otthon (későn kezdett értékelhető mennyiségű haja lenni).
Eddig kétszer voltunk fodrásznál, vagyis jellemzően én nyírom, géppel otthon, kb. kéthavonta.
A mi fodrászunk 1 év alatti gyerkőcöt nem is vállal.
Tesómnak két nagyhajú gyereke van, ő otthon vágja nekik 6 hós koruk óta, de ollóval.
Kedves Kérdező,
az én kisfiam 3 éves, mi is géppel vágjuk. Nem teljesen kopaszra, hanem olyan pár milliméteresre.
Frizurája nincsen, frufru teljesen elképzelhetetlen az ő fej- és arcformájához.
Nálunk 3-4 hetente van teljes hajvágás, kb. 2-3 hónapja nincs sírás, hiszti stb.
Nagyon dús, nagyon göndör és nagyon gyorsan növő, kifejezetten szép haja van a kisfiamnak, félvér.
Szép napot:
10hós volt a fiunk mikor először lenyírtuk a haját. Otthon, géppel, kb 1centisre. Én szívem szerint már 8hósa is vágtam volna, de vmiért elhúzódott. Most 4hós a kicsi, neki biztos hamarabb fogjuk, már most elég hosszú.
A nagynak mindig is mi nyírtuk, mindenhol egyforma rövidre. Először fura volt, h kis golyó feje lett tőle, de nagyon jól áll neki. Minden nyírásnál egyre rövidebb lett. Most nyáron 3mm, télen 5mm szokott lenni. 1,5-2havonta vágjuk.
Mi egyrészt spórolás miatt nyírjuk itthon, másrészt 1évesen ő képtelen lett volna megtartani a fejét a fodrásznak. Örültünk, h azt az 5percet sikerült, aközben is folyton forgott.
Nem tudom mennyire látszik, de töltöttem neked képeket:
Előtte:
Utána:
És egyben:
3,5 éves a fiam,de fodrászhoz hordom.
Hátul egymás mellett van 2 forgója,és ha mi vágjuk le,nagyon idétlenül néz ki a drágám:)(próbáltuk)
Szóval fodrász vágja formára neki 4-5 hetente,mert ha kicsit hosszabb már a haja a forgóknál ezer fele áll neki.
köszönöm mindenkinek a válaszát
kedves 5-ös az én fiam haja is kb.olyan mint a te fiadé volt. felül illetve elől hosszú oldalt és hátul rövidebb. azért is szeretném már levágni neki.
igazán jól áll a fiadnak a rövid haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!