Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék a hajam végéből...

Szeretnék a hajam végéből vágatni, de a fodrász mindig sokat vág le belőlle, ti kipróbáltátok már, hogy saját magatoknak vágjátok le?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 15:02
 1/9 anonim válasza:
80%

Próbáltam, jól elcsesztem.

Mondd a fodrásznak, hogy csak igazítson rajta és ne vágjon belőle sokat.

F/17

2009. ápr. 5. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én is mindig így járok, a fodrászok előszeretettel vágnak sokat a hajból. Mindig meg is bánom, hiába mondom nekik, hogy épp csak a végéből akarok egy kis nyiszit, mindig jóval többet sikerül...én úgy csinálom, mivel hosszú hajam van, havonta magamnak vágom, de a frufrummal vagyok bajban, mert igaz, azt is én vágom, de azon meg is látszik. Így félévente azért mégis inkább fodrásszal igazíttatom meg, de aztán én ügyeskedem hónapokig :)
2009. ápr. 5. 16:04
 3/9 anonim válasza:
75%
Ne vágd le magadnak, el fogod rontani, aztán mehetsz a fodrászhoz, hogy kijavítsa, ráadásul még gáz is bevallani neki, hogy magadnak próbáltad levágni. Én is így jártam egy éve. Akkor már inkább kérj meg valakit, akiben megbízol, például valamelyik szülődet. De szerintem ha elmagyarázod a fodrásznak, hogy ne vágjon belőle sokat, akkor megérti. A múltkor nekem is akart vágatni elölről is, én mondtam, hogy nem és nem is vágott.
2009. ápr. 5. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én anyumat szokta megkérni,és sosem rontja el
2009. ápr. 5. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már ilyen. Én az oldalfufrumat vágam le és nagyon jó lett. Lehet máskor elraontanám..igaz azóta se probálkoztam ilyesmivel.
2009. ápr. 5. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha 5 cm-et akarsz vágatni akkor mondj neki 2t. Tényleg nem megbízhatóak.

De lehet azért vág sokat mert annyira el van töredezve és élettelen a hajad, hogy szükségesnek látja.

Nekem anyukám vágja kb 1-2 havonta a végét (derékig érő hajam van). Olyan 1,5 cm-et mindig sima (éles) ollóval és kész.

Ezért nem megyek fodrászhoz.

Ha más nem kérd meg egy barátnődet, de kérdezd meg csinált-e már ilyet...

2009. ápr. 6. 04:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Anyukámat fogom megkérni.
2009. ápr. 6. 14:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lett a hajam, ezért kár fodrászhoz menni, anyukám nagyon jól megcsinálta.
2009. ápr. 9. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Én vilagéletemben magamnak vagtam, sose jartam fodraszhoz.

Nekem Anyu meg Nagyi vágta korábban, és olyan lett, mint amikor a mesében osztozkodnak a sajton: az egyik balololdat állt, azt látta hosszabbnak, és onnan nyirt többet, a masik a jobboldalról. A végén a tervezett 3 centi helyett 33-at vágtak, mire végeztek. Szóval amiota én vágom, azóta O.K.!:)

2012. márc. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!