Hogy telik egy napotok járni tanuló kisgyereketekkel? Mennyit vezetgetitek?
Szerintem nyáron, ilyen jó időben, kicsi gyerekkel senki sem ül a négy fal között :)
Én sem vezetgetem a kislányom. A gyereknek azt szabad hagyni, amit magától megcsinál. Ha mi vezetgetjük, akkor azért megy, mert mi segítünk. Magától kell megtanulnia. Ez olyan ,mint az ültetés. Addig nem ültethetjük a gyereket, míg nem ül fel egyedül magától. És ezt a gyerekorvos mondta, nem én.
11-es vagyok, hoppá a "hogyan telik egy napunk"-ra nem is írtam semmit :)
Jól :) Labdázunk, a kicsi gyakorolja a járást, lépeget kapaszkodva, kísérletezik, hogy hogyan tudna menni még többet, gyorsabban, jobban :) kis energiabomba. ha egész nap fogócskáznánk akkor se fáradna el. Sokat vagyunk a levegőn ebben a jó időben, a kertben, ismerkedik a növényekkel, és persze egyfolytában feláll mindenhol és lépeget :) de tényleg nem vezetgetem csak nagyon ritkán ha elkap a hév és látom, hogy nyújtja a kezét a kezemért, de visszafogom magam akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!