Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akarja senki sem...

Miért nem akarja senki sem tiszteletben tartani a kérésem?

Figyelt kérdés
Pénteken lesz két hetes a kisbabám és mindenki jönne látogatni. Mindenkinek mondom, hogy még 4 hét és lehet látogatni és egyenesen lehülyéznek, hogy miért. Közeli rokonok jöhetnek, de ilyen ismerősök barátok 6 hét elteltével. Az orvos, a védőnő és az anyukám is ezt mondja, hogy 6 hét... Sokan meg furcsállják és erőszakoskodnak, meg megsértődnek, hogy nem jöhetnek.
2013. júl. 16. 11:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, én is voltam így, és felkészültem, és a kecske is jól lakott, és a káposzta is megmaradt.

Gyógyszertár: lehet kapni maszkot, azt a halványzöldet, nagyon olcsó. Mikor jön valaki kézmosás fertőtlenítős szappannal, és fel a maszkot, és úgy be az újszülötthöz.

Senki nem nézett ferde szemmel, szó nélkül ment anyósom is kezet mosni. :)

De ez a szűk család.

Barátok rokonok ha nem értik meg........nem tudsz mit csinálni. Hagyd rá, ezen ne is rágódj. Majd jönnek később, ha meg megsértődnek, akkor nem is voltak igazi barátok.

2013. júl. 16. 14:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én is így jártam jöttek csüstül. U de utáltam őket érte. Össze kell még szokni. Még az elején azt sem tudja az ember mit is kezdjen a babával mikor hazamegy a korházbol. Most a családban született baba és anno ők is itt voltak épp, hogy haza jöttünk a korházbol. Na legszivesebben én is odamennék gyerekestül most, hogy örülne ő is nekünk. Szerintem már ő is meggondolja, hogy mikor menjen babát látogatni. Főleg császár után. Nekem nagyon sokáig fájt a sebem. Nagy volt a babám is.

Nagyon megértelek kedves kérdező!

2013. júl. 16. 17:44
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a választ! Továbbra is csak rokonoknak fogom engedni a látogatást, még 4 hétig. Holnap jönnek újra az apuka szülei látogatóba. Anyukám meg 2 naponta jön megnézni, hogy minden oké e. :)
2013. júl. 16. 18:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a fertőzések végett, hanem a baba nyugalma miatt nem akarok nyüzsgést a barátokból itt. :) Persze a rokonok is azonnal kezet mosnak, ahogy megjönnek. :)
2013. júl. 16. 18:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy majd akkor fogadj látogatókat, amikor úgy érzed, kész vagytok rá. nem biztos, hogy ez éppen 4 hét múlva lesz, lehet hogy előbb, lehet hogy később. Szóval ne a naptarat nézd, h letelt-e az idő, hanem egyszerűen a megerzesedre kell hallgass.
2013. júl. 17. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!