Miért nem akarja senki sem tiszteletben tartani a kérésem?
Figyelj csak, én is voltam így, és felkészültem, és a kecske is jól lakott, és a káposzta is megmaradt.
Gyógyszertár: lehet kapni maszkot, azt a halványzöldet, nagyon olcsó. Mikor jön valaki kézmosás fertőtlenítős szappannal, és fel a maszkot, és úgy be az újszülötthöz.
Senki nem nézett ferde szemmel, szó nélkül ment anyósom is kezet mosni. :)
De ez a szűk család.
Barátok rokonok ha nem értik meg........nem tudsz mit csinálni. Hagyd rá, ezen ne is rágódj. Majd jönnek később, ha meg megsértődnek, akkor nem is voltak igazi barátok.
Szia! Én is így jártam jöttek csüstül. U de utáltam őket érte. Össze kell még szokni. Még az elején azt sem tudja az ember mit is kezdjen a babával mikor hazamegy a korházbol. Most a családban született baba és anno ők is itt voltak épp, hogy haza jöttünk a korházbol. Na legszivesebben én is odamennék gyerekestül most, hogy örülne ő is nekünk. Szerintem már ő is meggondolja, hogy mikor menjen babát látogatni. Főleg császár után. Nekem nagyon sokáig fájt a sebem. Nagy volt a babám is.
Nagyon megértelek kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!