Ti hogyan oldjátok meg babával az alábbi dolgot? Többi lenn
Menj oda 8-ra és mindenképpen kérd,hogy vegyenek előre!Ha az emberek jófejek,akkor megengedik,ha nem akkor sajna ordítani fog..:(
Nekem is volt már ilyen, nem engedtek előre,huh nem is tudom hol,és a pici hazáig sírt,de hát nem tudtam mit tenni...
szopizik amúgy?hazafelé a buszon nem tudod megetetni?
Nekem már olyan is volt, hogy nem volt senki, aki vigyázott volna. Amíg röntgeneztek, addig egy asszisztens kint dekkolt a babámmal, mert hogy bevinni is tilos...
Ha sír akkor sír, ennyit kibírnak. Bár azt nem írtad mennyi idős a kicsid.
Mivel ez csak egy nap az életetekből és a vizsgálat feltételezem, hogy fontos, ezért nem foglalkoznék a babával, hanem mennék, ahogy tudnék. Az alvás miatt elindulnék jó korán, odamennék már 7-re, hátha előre kerülnék a sorban. Utána hogy ott ordít vagy nem ordít, ez teljesen mindegy.
De mivel röntgen, azért nem fognak örülni a babának, finoman szólva sem fognak neki örülni. Vagy megy oda a nagynéni és ott vigyáz rá, jól értem? - amíg téged vizsgálnak.
És egyáltalán nem biztos, hogy a gyerek ordítani fog, mivel a gyerekek nagyon jól tudják, hogy mikor kell lapítani és mikor kell megértőnek lenniük.
Vigyél magaddal innit, ennit, aztán slussz, egy nap, hidd el, nem lesz semmi baj.
Ha nagyon álmos lesz, fejen állva is aludni fog ordítás nélkül.
Ha te türelemmel vagy, ő is ezt éri és ő is türelmes lesz.
Látod, milyen jó :)
Nem is kellett volna előre ráparázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!