Hogyan oldjátok meg a fürdetést egy izgő mozgó babával?
Off:Azért ez megdöbbentő,hogy a mai fiatalság ilyen alpár és agyatlan.Mert még ha valami poénos dolgot irnának,de ez már nem az.Én az ilyeneket tiltanám az oldalról egyből,mert ilyeneket irni már nem csak szimplán provokativ hanem büntetendőnek kellene lenni.
Még az jutott eszembe kedves kérdező,hogy nálunk is sokszor fordult elő ez addig amig nem tanult meg ülni.Tehát ha nem megoldható a nagy kád akkor fogjátok szorosabban picit.
Utolsó voltam.
Röhej az te vagy kedveském!!!!!Meg a helyedben inkább elásnám magam mint hogy ilyen üres fejjel éljek:)
Ha valami poénosat irtál volna mosolygok rajta és jól van,de,hogy megölnél meg képen vágnál 1 csecsemőt,na büszke lehetsz magadra!
Anyád helyében én is az utobbit alkalmaznám:)
Mi van komplexusaid vannak?:D
Te akarsz okitani engem miközben primitiven viselkedsz:D
Nincs sulid és unatkozol?:)
Kedves Denna Úrnő,
ha nem tudsz normálisan hozzászólni a dolgokhoz akkor ne tedd pls.Ha nem tetszik a kategória akkor ne olvasgasd ,ne válaszolj.Ilyen egyszerű.Ismeretlenül ne sértegess másokat.
Na, összejött a besült banda.:))
Szerintem jó ötletet adtam, kap egyet arcba, és nincs vele gond. Nem nagyot, csak hogy érezze, jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!