Hogy oldjátok meg a templombajárást nagyobb babával, aki már nem alszik, hogy ne zavarja a többieket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 19:18
1/5 anonim válasza:
Nálunk van vasárnapi iskola a gyerekeknek. A kisebbeknek is van gyerekmegőrző Én oda szoktam bevinni.
2/5 anonim válasza:
Kendőben van rajtam elöl, így nem mászkál. Ha már nagyon mászkálhatnékja van, akkor kimegyek vele. Időnként eleve olyan istentiszteletet választunk, ami gyerekes, és nem baj, ha kicsit zajonganak, mászkálnak a gyerekek.
14 hónapos kisfiú anyukája
3/5 anonim válasza:
Egy ideig bent, aztán, ha eldurvul a helyzet, akkor kimegyünk. Sajnos nálunk nem oldják meg a gyerekeseknek való misét.
4/5 anonim válasza:
nálunk is van gyermekmegőrző, de hozzá volt szokva, hogy sokáig volt bent velünk istentiszteleten. Mostmár elszokott tőle, mert mostanában mindíg lepasszoltam.
5/5 anonim válasza:
nálunk van zsibongó mise.
nyáron nincs, akkor máshová járunk. vagy váltva vagyunk misén a férjemmel, addig a másik babázik, vagy elvisszük, és amikor nagyon hangos, kivisszük sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!