Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nem engednek el úgy...

Mért nem engednek el úgy ahogy a többieket?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.Hívtak többször is buliba de nem mehettem el,vagy azt mondták a szüleim hogy oda visznek,értem jönnek stb.

De úg zavar!Együt a töbiekkel kéne...

Amúgy nagyon szeretem a szüleimet,de ez eg kicsit zavar,túlságosan féltenek:)

Megpróbáltam megbeszélni velük,azt mondták hogy ez más mint Magyarország(1éve külföldre költöztünk),nem ismerjük a környéket stb.

De hát én igen.Minden nap mászkálok délutánon ként.Van

valami tipp? =)

^^

2010. jún. 8. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egy nagyon jó megoldás, hogy elvisznek a szüleid.

Először is azért,mert akkor biztosan elmehetsz, esetleg szedjétek ti össze a barátnőidet.

Másodszor , mert a szüleid megnyugszanak, látják jó helyen vagy.

Nem kell éjszaka bkv-zni, taxizni.

Én mint szülő igy elengedném a gyerekemet, de 15 évesen egyedül biztosan nem, mert halálra aggódnám magam, pedig az én lányom még csak 9, de már most félek...

De igyekszek majd komprumisszumosan úgy cselekdni, hogy mindenkinek jó legyen-remélem-

2010. jún. 8. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó megoldás lenne!

Én két kezemet összetenném,ha csak így is de elengednének bulizni.

Csak nálunk meg az a gond,hogy csak apumnak van jogsija ő meg azt mondja,hogy nappal dolgozik akkor este hagy pihenjen,aludjon,ezért nem visz el.Meg el sem engednek.

Pedig világ életében itt élt ebben a városban,meg ugye én is.Igaz,kb. 20percre lakunk a belvárostól és oda gyalog mennénk...de nem megyünk,mert nem engednek.

15/L

2010. jún. 8. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valakit még így se engednek el. Azárt mert kűlföld ott sem minden esetben jobb a helyzet mint itthon.
2010. jún. 8. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 vagyok, meg a barátnőim is, egyikükért mindig jön az apja a diszkóba/buliba hajnali 3ra, 4re, mert kinn lakik a francba:D szerintem kifejezetten jó, néha én is elmegyek velük, nem kell taxira költenem legalább:)
2010. jún. 9. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lol. Én is 15 vagyok, de engem nem hogy buliba, este hétnél tovább sehova nem engednek. Én összetenném a két kezem :)
2010. jún. 10. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
melyik országban laktok ?
2010. jún. 10. 20:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Hollandiában :)
2010. jún. 11. 08:40
 8/13 anonim válasza:
100%

velem nem ilyen szigoruak...XD nyolcig bárhová elngednekXD

de szentem az apás kocsis mególdás elég jó...

13/F

2010. jún. 11. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Óóó én de szeretném, hogy elvigyenek, értem jöjjenek(bár elvinni nem kell) buliba! Részegen, kocsival haza! Nem kéne rosszullétben(bár nem iszok már rég óta) hazatántorogni.

Hát beszélj velük, akár mutasd be nekik a barátokat, akikkel elmentek, adj egy címet is, ha baj van, oda tudjanak menni. Szerintem el fognak engedni.

Engem még így, 17 évesen sem engednek el :( És nem jönnek értem, mert "mi nem taxisok vagyunk, hanem a szüleid..".

17L

2010. jún. 12. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Segíts nekik sokat és így bizti elengesnek. Nekem bejött.

Én sem Magyarországon élek.

14L

2010. jún. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!