Akik együtt alszanak a babával, ti hogy oldjátok meg a délutáni alvásokat? Akkor is a nagyágyban alszik a pici? És hogy akadályozzátok meg ilyenkor a leesést?
pléddel szoktam körbevenni és az ágy közepére fektetem.
igen akkor is a nagyágyban aludt v. ha dolgom volt akkor a szoptatást úgy időzítettem hogy utánna egyből tudjam fektetni a babakocsiba ott a ringatózástól elaludt.
Néha én is átváltok lustába és alszok vele:D
Az a baj, hogy most már ha felkel, nem sír, hanem önállósítja magát és elvan, aztán egy idő múlva jelez csak.
A párnán én is gondolkodtam, csak ő már simán átmászik rajta, mondjuk a semminél több, igaz:)
Nálunk is a nagyágyban alszik a gyerkőc. A nagyágy be van tolva egész a falhoz a sarokban. Így a gyerkőc mindig ott alszik a csücsökben. Csend van, miközben alszik, úgyhogy hallom a szuszogását (pedig másik szoba), hallom a szöszölést is, ha esetleg mászkálni kell, így akkor benézek hozzá.
Volt már, hogy leesett egyébként alvás közben 2-3 alkalommal, de észre se vette :) :) Én viszont szívrohamot kaptam, mentem be, úristen hol a gyerekem, aztán láttam, hogy ott van a földön :)
Nekem is be van tolva teljesen és ő is a sarokban alszik. csak a délutáni alvásnál van baj, ugye mikor nem fekszem mellette. Valószínűleg be kell szoktatnom a rácsos ágyába, pedig szeretek vele aludni:(
Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha leesne véletlenül, mikor nem hallom, hogy motoszkál
Előző vagyok, körbe van pokrócozva és párnázva az ágy, azért nem vette észre alvás közben, hogy leesett! Simán továbbaludt, észre sem vette, hogy a földön van!
Egyébként nem magas a nagyágyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!