Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik együtt alszanak a babával...

Akik együtt alszanak a babával, ti hogy oldjátok meg a délutáni alvásokat? Akkor is a nagyágyban alszik a pici? És hogy akadályozzátok meg ilyenkor a leesést?

Figyelt kérdés
Csak mert én is vele alszok, de már elkezdett kúszni és nem tudom, hogy tehetném biztonságossá a délutáni, egyedül alvást
2012. máj. 31. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

pléddel szoktam körbevenni és az ágy közepére fektetem.

igen akkor is a nagyágyban aludt v. ha dolgom volt akkor a szoptatást úgy időzítettem hogy utánna egyből tudjam fektetni a babakocsiba ott a ringatózástól elaludt.

2012. máj. 31. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Kanapét kinyitom, a nappaliban alszik, belűrr fektetem, ott a háttámla, azon az oldalt nem tud leesni, a másik oldalt meg tele rakom párnával, vagy alszom vele:)
2012. máj. 31. 10:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Néha én is átváltok lustába és alszok vele:D

Az a baj, hogy most már ha felkel, nem sír, hanem önállósítja magát és elvan, aztán egy idő múlva jelez csak.

A párnán én is gondolkodtam, csak ő már simán átmászik rajta, mondjuk a semminél több, igaz:)

2012. máj. 31. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nálatok eljött az ideje a kiságy beszerzésének, a lurkónak is az lenne a legkényelmesebb, és a legbiztonságosabb.
2012. máj. 31. 11:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, szoktatom hozzá, csak folyamatosan beakasztja a lábát vagy a kezét a rácsokba, meg a fejét sokszor beleüti. Nem alszik jól a kiságyban...
2012. máj. 31. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is beleakad néha a lábikója ahogy forgolódik, bemegyek , segítek és kijövök. Mostanában úgy szoktam, hogy van egy tényleg hatalmas de vékony kis takarója, horgolt, azzal beterítem, beteszem a lába alá is, így nem akad a kiságyba vele, nem tudja lerúgni. :)
2012. máj. 31. 11:40
 7/12 A kérdező kommentje:
utolsó ez jó ötletnek tűnik:)
2012. máj. 31. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is a nagyágyban alszik a gyerkőc. A nagyágy be van tolva egész a falhoz a sarokban. Így a gyerkőc mindig ott alszik a csücsökben. Csend van, miközben alszik, úgyhogy hallom a szuszogását (pedig másik szoba), hallom a szöszölést is, ha esetleg mászkálni kell, így akkor benézek hozzá.

Volt már, hogy leesett egyébként alvás közben 2-3 alkalommal, de észre se vette :) :) Én viszont szívrohamot kaptam, mentem be, úristen hol a gyerekem, aztán láttam, hogy ott van a földön :)

2012. máj. 31. 12:59
 9/12 A kérdező kommentje:

Nekem is be van tolva teljesen és ő is a sarokban alszik. csak a délutáni alvásnál van baj, ugye mikor nem fekszem mellette. Valószínűleg be kell szoktatnom a rácsos ágyába, pedig szeretek vele aludni:(

Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha leesne véletlenül, mikor nem hallom, hogy motoszkál

2012. máj. 31. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, körbe van pokrócozva és párnázva az ágy, azért nem vette észre alvás közben, hogy leesett! Simán továbbaludt, észre sem vette, hogy a földön van!

Egyébként nem magas a nagyágyunk!

2012. máj. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!