Rosszul teszem ha rászoktatom 7 hónapos kisbabámat a délutáni együtt alvásra?
Nem hiszem,h baj lenne. Hisz gondolj csak bele,réges régen hogy volt?? Hogy történt az altatás,visszaaltatás? hisz kiságy sem volt régen. A gyerekek szüleikkel,testvéreikkel aludtak.
Őszintén!!
Én is 14 hónapos fiammal alszok még éjszaka is. Nálunk a kiságy dísz :)) Ez van!
És nem is akarom kiszoktatni az ágyunkból,mert így tök jó.
a mi kisfiunk is 7 és fél hós és velünk alszik. régen, hogy volt.....
nekünk is jó. én is most keltem fel vele aludtam 2 órát. Ő is néha csak így alszik el. de éjszaka csak velünk alszik. ha betesszük a kiságyba 1 óra után sír és jön hozzánk. így alszik reggelig. jól van az. mindenki csinálja úgy ahogy nekik jó.
én is sokat hallom, hogy nem jó ez, meg hogy oda fog szokni nagyon. ÉS????? én sem szeretek egyedül aludni..... ki szeret??? elférünk. jó nagy az ágy. na meg sok jó ember kis helyen is elfér :) :)
minden jót!!!
BUÉK!!!
Miért?? és régen amikor nem volt kiságy?? Akkor hogy volt?? Miért karjuk ennyire megváltoztatni a régi szokásokat? Mindent csak a magunk szemszögéből nézünk. Én úgy vagyok vele,ez a pár év legyen teljesen a gyerekemmé,ne szenvedjen hiányt semmiben. Ha meg elkényeztettem az legyen az én dolgom,én bajom. És az már másik kérdés.
Te láttál már 10éves gyereket anyával aludni éjszaka??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!