Engedhetem neki?

Figyelt kérdés
a babám 3 és fél honapos. mikor a hasamra teszem és megfogja az ujjaim, erobol huzza fel magát és ulni akar. persze nem engedem neki, de akkor meg elkezd sírni. nem tul korai ez még neki? engedjem?
2013. júl. 15. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne engedd. Ha felhúzza magát ok. ,de te ne segíts neki. Inkább még vízszintesen legyen sokat. Tudom, hogy nehéz, a kislányom is nagyon korán elkezdte magát felhúzni, de még nagyon gyenge a kis gerincük az üléshez.
2013. júl. 15. 12:37
 2/5 Kései Sirató ***** válasza:
Ugyanolyan , mint az én kisfiam, a védőnő látta és megdicsérte, később 4 hónaposan önállóan felült. Ha magától ilyen ügyes, ne tiltsd, azonban ne segíts. Fejlett nagyon, ez csak jó!
2013. júl. 15. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

eleve nem szabadna az ilyen pici babát félülö helyzetbe az öledbe tenni. Fektesd hasra úgy is lát mindent, és még az izomzatának is jót tesz.

Ja és amit a gyógytornász mondott, a gyerekek azért hasizmoznak mert a szülök rosszul veszik fel öket. Ha felveszed döntsd enyhén oldal irányba, akko majd nem akar hasizmozni.

2013. júl. 15. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne engedd. Nagyon megterhelö még a gerincének. Az a legjobb neki ha viszonylag kemény felületen jó sokat mozog, föleg ha hasal.

Ha sír, tereld el a figyelmét kedvenc játékával stb.

2013. júl. 15. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se engedd. Felülni nekik még amúgy sem így kell hanem négy kéz-lábból oldalra, de majd később. Az én lányom is ezt akarta, de nem adtam meg az esélyt neki, mert mindig hasra tettem. Az eredménye az lett, hogy 4 és fél hónaposan önállóan kiült.:)
2013. júl. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!