Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt mar olyan jogy az idegeit...

Volt mar olyan jogy az idegeiteken tancolt a gyerek?

Figyelt kérdés
1 eves kisfiam olyan hiszteket vág lefekvés kor hogy mar nem bírom idegekel!Olyan fáradt de nem akar el aludni ordít es fel mergesiti magát hogy meg cumi sem es tej sem kell neki!Ki készít, veletek történt mar ilyen?
2013. júl. 15. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nem
2013. júl. 15. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére nálunk sem volt ilyen, 15 hós a lánykám. Próbálj meg minden este valami rutint levezetni ami őt is ellazítja találd meg ami neki jó. Nem tudom talán mese vagy valami esetleg masszázs :)(igaz 1évesen az én lányom is tojt a mesére de még most is :) ) keress valamit mert ha csak ellenállsz meg még inkább azt akarod hogy aludjon már csak azért sem fog.
2013. júl. 15. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Az idegeimen táncol rendszeresen, de az elalvással nincs gondunk. Minden nap a megszokott rutin szerint fektetjük le, és ezt ő is elfogadja. Már másfél éves, de ez nagyon korán kialakult nálunk szerencsére. Lehet, hogy nálatok változtatni kellene valamit.
2013. júl. 15. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Énekelek neki mesélek de nem használ meg jobban ideges lesz!A délutáni alvasal van baj nagyon fáradt es nem akar az isten ért sem el aludni!
2013. júl. 15. 12:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja es eddig nem volt gond voltunk a tegeren es ott változott meg mar 3 hete ez van minden nap hiszti alvaskor!
2013. júl. 15. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
9hónapos múlt és sokszor azon táncol.Elején,mert állandóan sirt fürdés után már a fáradtságtól,most meg hogy jön a hátsómba mindig és nyávog vagy fesziti magát össze-vissza,vagy sikit a babakocsiban az utcán.Aztán néha olyan frekvenciára tud kapcsolni,hogy majd leesek az ágyról olyan rosszul vagyok tőle.Enyém ha nagyon fáradt,hagyom sirni kicsit.Mondjuk itthon alszik mint a kisangyal,de babakocsiba sokszor ordit 20-30percet mire elalszik,mert sajnos nem szoktattuk hozzá,hogy sokat legyen benne sétáltatva.Én a helyedbe hagynám orditani,majd abbahagyja ha elfárad benne.Ha nem kell semmi,hát alszik anélkül.
2013. júl. 15. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!