Milyen cumit használtok?
Figyelt kérdés
A lányomnak eddig mindig MAM-os volt,de nem találok 6 hónaposnál nagyobbat! Te milyet szoktál venni?2013. júl. 13. 16:56
1/8 anonim válasza:
Mam night. Ezt használjuk 6 hónapos kora óta. Most 16 hónapos.
4/8 anonim válasza:
Nuk orthodent vagy mi, olyan ami igazodik a száj belső szerkezetéhez. Olyat vettem, aminek a világfelé néző oldala gomb alakú, nem olyan, aminek ilyen félkarikája van, mert az elmozdul és csikizi a baba orrát. A gomboshoz meg lehet venni tuti kis dobozt, amire csak rácsaklatoztatod a gombnál fogva és lehet is lezárni. Így ha utaztok nem kell aggódni, hogy koszos lesz a táskában. Ráadásul nagyon baró mintázatúak vannak fiúknak is, lányoknak is. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és a babám is. :)
5/8 anonim válasza:
mi is MAM cumit használunk, és épp ma láttam a Tescoban 6+ méretűt. Én is láttam már azt a cumitokos megoldás. Tetszik is nagyon, de én meg azt nem találok sehol.
6/8 anonim válasza:
Legelsőnek mam-osat vettem de a kislányom nem szerett és vettem egy Rossmanos fogszabályozósat és nagyon szereti azóta is azt használjuk 22-hónapos.
7/8 anonim válasza:
MAM, legutóbb a Brendonban vettem 2 volt egy csomagban. A DM-ben sincs már? De van éjszakára MAM Night. Azt a DM-ben vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!