Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz ha 9 hónapos a babám és...

Gáz ha 9 hónapos a babám és megint babás lennék? Mit szólna a dokim? Császárral szültem az elsőt.

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg az, hogy Te és a Párod mit szól hozzá? A dokid dolga az, hogy Téged támogasson a döntésedben. Adhat tanácsot, mondhat orvosi véleményt, de a döntést Ti hozzátok meg.

Nem írtad, mennyi idős terhes vagy, de abból, hogy a dokiddal még nem beszéltél róla, azt gondolom, pici még, tehát min. 7 hónap még van a születéséig. Az azt jelenti, hogy 16 hónap lenne a 2 gyerek közt, ami nem extrém, bár megvannak a hátrányai, de bőséggel előnyei is, ha csak a racionális oldalát nézzük. Az, hogy fizikailag mennyire vagy alkalmas a baba kihordására, természetesen a doki mondja meg, lebeszélni max akkor akarna, ha komolyan veszélyeztetve lennél.

2009. okt. 18. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 15 hó van a 2 gyerek között, simán szültem, egyik rokonéknál is ilyen korkülömbség van, az első császáros volt, a 2. sima.
2009. okt. 18. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Habár én simán szültem, most 6 hónapos a lánykám és már elkezdtünk a kistesón dolgozni.Mikor a dokimnak mondtam csak annyit mondott: Sok szerencsét!

2009. okt. 19. 02:19
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Császár után nem igazán jó, ha ilyen hamar ujra babát vársz, de annyira nem is baj, csak kicsit jobban kell figyelned magadra.
2009. okt. 19. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:

én 8 hónapposan lettem újra terhes. tavaly szültem május 20-án, meg ez évben nemsokára fogok szülni november 4.-én :)

17 hónap lesz a 2 gyerekünk között :) :)

2009. okt. 19. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Látom, a többiek csak olvasnak, de nem figyelnek.

A gond természetesen itt a császáros szüléssel van.

Ne azon aggódj, hogy mit fog szólni a doki, hanem azon, hogy a hasad bírni fogja-e. Ugyanis a doki is csak azért aggódik, nem azért, hogy jó szigorúan nézhessen rád.

Szóval 1 éven belül nem javasolják, de ezt gondolom, te is tudod...

2009. okt. 19. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokból úgy veszem ki, hogy még a dokik sincsenek egyforma állasponton. :(

Én 4 hónapja szültem császárral és a 6 hetes kontrollon a dokim annyit mondott, hogy a következő baba bármikor jöhet, csak azzal kell számolnom, hogy ha 1 éven belül szülök, akkor biztosan császár lesz a második is.

2009. okt. 19. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!