5 hónapos lesz a kisfiam és tápszeres már megkezdtük a hozzátáplálást 4 hósan és az ebédet már ki is váltottam tejpéppel de én inkább fözelékeket szeretnék neki csinálni! Milyen fözeléket neki adni?
Én is így kezdttem sütőtök, sárgarépa, alma, krumpli. Mindig krumplival keverd össze. Én még 5 hónapos kisfiamnak a főzelék után adttam 120ml tápszert. Csak 7 hónapos korában szüntettem meg napközbeni tápszert persze folyamatosan csökkenttem neki 120-90-60-30 nem egyik napról a másikra és közben növelttem a fözelék adagját.
Most 9 hónapos lesz Így eszik
Reggel 210 tápszer
Ebéd: 2 bébiüveg húsos főzelék (pl: karfil-krumpli hozzákeverve csirkemell 2 kiskanálnyi valamint egy pici reszelt sajt. Tápszer már nincs ilyenkor)
Uzsonna: 2 bébiüveg gyümölcs (pl: szilva-krumli nincs tápszer
Vacsora: 210 tápszer
Az étkezések között szokttam adni neki pl babapudingot vagy kukót esetleg kifli csücsköt de ezt nem számittom bele az étkezéseibe
Remélem segítette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!