Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy felnőtt 6 után már nem...

Ha egy felnőtt 6 után már nem eszik, mert egészségtelen, akkor a csecsemőket miért este tömjük tele, hogy aludjanak?

Figyelt kérdés
Az enyém is sokat eszik este, mégis felébred éjjel 2-szer 3-szor, és eszik. Pedig már nem kicsi, 11 hónapos. Így nincs sok értelme, hogy este jól megetetem... Vagy én gondolkodok rosszul? Valaki tud hozzászólni? Köszi előr is.
2009. okt. 16. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az én védőnőm azt mondta, ha megszokásból kel fel enni, akkor max. inni adjak neki, aztán majd rájön, hogy azért nem érdemes felkelni. Ha meg mégis, akkor 2-3 nap sírás után leszokik róla. Szerencsére nem kellett ilyen drasztikus módszerhez folyamodjak, mert este mostanában szépen eszik és így 6 óra felé kel enni, és utána még alszik is vissza.
2009. okt. 18. 15:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy köszi. Két hónapja csináljuk már, néha csak inni kap (teát) a vizet kiköpi és sír, de a teáért is érdemes neki felkelni úgy látszik. :( Mindenesetre ma vettük észre, hogy kint a 8. fogacskája, azt mondják, most jön pár nyugis hónap, nem fog ennyit ébredni. Hát kíváncsi leszek :)
2009. okt. 18. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, akkor nincs több ötletem. Akkor most már lehet, hogy lesz egy kis nyugalmatok!
2009. okt. 18. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!