Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki használ légzésfigyelő...

Mindenki használ légzésfigyelőt, akinek külön szobában alszik a babája?

Figyelt kérdés
Én nem használok, és eddig is megvoltam nélküle, megnyugtatott ha éjjel mindig megnéztem a babámat hogy minden rendben van-e. De most mindenhol azt irja mindenki hogy ez a természetes, mintha enélkül nem is szabadna külön szobában altatni a babát. Pedig régen mi volt? Igy azóta már kezdem azt érezni hogy felelőtlen anya vagyok emiatt.
2009. okt. 16. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is csak azért használtam, mert koraszülött volt a fiam. Szerencsére nem kellett súlyos 10 ezreket kifizetnem mert kaptunk kölcsön. Most 11 hónapos, de kb 1 hónapja nem volt bekapcsolva, most pedig már visszaraktam a dobozába. Eleinte alig tudtam aludni mert nem hallottam a kattogást, de aztán megszoktam.

Ha a babád időre született és semmi gond vele, akkor felesleges megvenni szerintem és ne érezd magad emiatt felelőtlennek.

2009. okt. 16. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem használtam, a másodiknál sem fogok, ha nem muszáj. Nekünk olyan bébiőrünk van, ami nem csak hangra jelez, hanem gyokorlatilag a csendet is közvetíti, így mindig hallottam a babám légzését, most is hallom, hogy húzza a lóbőrt. :)) Emiatt ne érezd rosszul magad, nem vagy felelőtlen. Van aki így, mások amúgy vélekednek erről a dologról.
2009. okt. 16. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi használjuk, mert engem megnyugtat.

Még soha nem riasztott, már 7 hónapos múlt a kisfiam.

2009. okt. 16. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem használtam. 4 hónapig vele aludtam.
2009. okt. 16. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!