Mit csináljak ha nem akar aludni?
Segítsetek-ma éjjel minden tudományom és idegszálam odalett:(
Lányom 5 hetes, szinte soha nem alszik-nem túlzok.
Napi 30-40 perc (és nem csak most, hogy ilyen meleg van), azt is kézben, leteszem és üvölt mint akit ölnek.
A nappalokat szinte kézben tölti, néha nézelődik-aztán elunja amit természetes, akkor fel kell venni.
Már odáig fajult a dolog, hogy nem lehet vele leülni sem-mert megy a sírás. Állva kell jönni menni vele-azt tetszik neki. Akkor semmi baj.
A legnagyobb baj, hogy éjjel sem alszik, max. 1-2 órát és kész. A fennmaradó időben nem sír, csak dobálja magát, nyöszörög, cumit adogatom neki vissza. Ergo ez az idő sem alvással telik:(
Sajnos már én sem bírom, ezt a kevés alvást-egyre ingerültebb vagyok..., ma már kiborult a bili.
Elhiszem, hogy szüksége van arra hogy kézben legyen...de sajnos a vállamban az ízület teljesen tropa, így nem tudom mindig tartani, és az egész napos járkálást sem lehet bírni (ezért én elvetem a hordozó kendő használatát, márcsak azért is mert nem az a célom, hogy egy 5 kg-os csomaggal menjek még a wc-re is. Mondjuk nem is tudnám így elvégezni a dolgomat... Sokaktól hallottam/olvastam, hogy így csinálják-háát, nem tudom).
Sajnos, emiatt (idegeskedés, nem evés) a tejem is elment.
A legrosszabb, hogy van még egy fiam, akinek szintén szüksége lenne rám (arra, hogy ebédet főzzek neki délre....).
Minden alkalommal mondom a dr. nőnek, hogy mi az ábra-de csak mosolyog, csóválja a fejét, és azzal jön, hogy az Ő unokája is ilyen, sőt még egy pár baba van a körzetében szintén így. Köszönöm, de nem nyugtatott meg.
Mit csináljak?
Mert azt hiszem, ma jött el a nap, hogy azt mondjam ez már tarthatatlan.
Szia.
A lányom ugyan ez volt.Nekem nincsen semi segítse´gem..a szüleim 1000km-re laknak,a férjem reggeltöl este 6-7ig dolgozik.A 2.hónap végére teljesen kikészültem....Mindenki azt mondta,hogy majd kinövi a baba.Ve´gül amit aludt azt úgy,hogy de.se´táltunk 2-3 órát,e´s a kocsiban aludt.Késöbb lecsökkent,1 óra séta utánn bevittem,és aludt a babakocsiban tova´bb.Ez a mai napig így van.Délben csak a babakocsiban alszik.éjjel pedig a mellkasomon.Fárasztó,ke´nyelmetlen,de idövel könnyeb lessz.
Ha eleget kap pótlást,akkor nem az éhse´g.nem fájhat a hasa véletlenül???
Nálunk az is gond volt....
sajna tényleg egyre töb ilyen nem alvó baba van.A barátnömé is ilyen.Csak az övé mára átalussza az éjjelt,Rebeka me´g 3x kel.
e`n a mai napig 4-5órákat alszom éjjel.nappal mire én aludne´k el,ö ma´r fennt van.
Próbáltad hordozó kendöben tartani?(tudom nehe´z)próbáld pihenösze´kben,vagy babaüle´sben vinni magaddal a konyha´ba,fürdöbe.Mindíg beszélj neki,vagy énekelj.Nálunk bevált,és egyre könnyebb lett.
Mára Rebeka 5 hónapos lessz szerdán,a komppal megy ha´trafelé már 3 hete,ül egyedül 2 hete.Mindenki mondja,hogy aze´rt ilyen erös,mert sokat volt ke´zben e´s nem feküdt.Szóval elönye is van.Próbálj megnyugodni.
Tudom,hogy milyen nehéz,én is sírtam minden este mikor a fe´rjem haza jött.Pedig nem akarta..De elmúlt.Igaz van hogy most is szakad a ce´rna,de ez már csak így van.Azt mondják a 2.babával könnyebb lesz.Hát nem tudom,hogy akarom e tudni.Ez egyenlöre elég....De ez nem ide tartozik.
Próbálj reggelröl,mikor még nincsen olyan meleg 9-10körül sétálni vele hátha elnyomja a levegö.Mink a mai napig 2x sétálunk.De.és du.
Lényeg,türelem...
Bocsi az lemaradt,hogy Rebeka mára egyedül alszik,(éjjel)
Csak délben alszik kb.2 órát,du.1 órát.21kor fekvés.Meg látod,na´latok is bea´ll.próbáld maszírozni a hasiját,bicigliztetni a lábait.Esetleg VIBRUCOL teljesen növényi nyugtató kúp.Ritkán!!!
BOCSI!!!
Rosszul írtam.VIBURCOL.
én vagyok az 5. válaszoló. olvastam és találtam a neten egy jó kis cikket. szerintem érdekelni fog, nagyon is jó. olvasd el.
Köszönöm, elolvastam.
Ebben minden benne volt-sok olyan is amit itt tanácsoltak.
És bár igaz, hogy néha már legszívesebben otthagynám...inkább nem:))
Veszek egy hordozókendőt, mert gondolom még kenguruba nem rakhatom.
És azt hiszem kipróbálom a fürdőt is vele, este (remélem már lehet - a gyerekágyi bajom már elmúlt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!