Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek melyik itatópohár vált be?

Kinek melyik itatópohár vált be?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy nem iszik egyedül a 15 hónaposom.Már számtalan itatópoharat kipróbáltunk.Mindegyikből ivott, de már jó lenne, ha egyedül is menne neki.Ilyen sportszelepesek vannak neki:

MAM: [link]

Tomme tippee:

[link]

A gond amiért nem tud egyedül inni(szóval én fogom és úgy iszik) szerintem azért van, mert nem dönti meg eléggé és nem éri el a szelepet az innivaló.Nem tudom lehet, hogy az itatói voltak eddig sz@rok.Már nem tudom ilyet vegyek, tanácstalan vagyok.Vannak ezek a szívószálasak, de ha olyat veszek akkor attól félek hozzászokik, hogy nem kell dönteni és nem fog tudni sokáig pohárból inni..Segítsetek!

2013. jún. 29. 22:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csöpög, egyetlen csöpp sem folyt még ki sehová, és táskába is vittük már magunkkal, szerintem nagyon szuper. De szerintem ez minden TT termékre vonatkozik, én is azt tapasztaltam ez az egyetlen márka, ami tényleg csöpögésmentes! Persze arra figyelni kell, hogy jól legyen összerakva, de ez alap... De nagyon könnyen tisztán tartható, könnyen kezelhető, nem tudom miért csak most jutott eszembe erre váltani :)
2013. júl. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!