Nektek melyik márkáju itatópohar jôtt be?
Cumisüvegből a MAM-osat hasznaljuk nagyon szeretem.
Az itatópoharbol is jó?
6hónapos a fiam szeretném kipróbalni neki az itatópoharat
Nekünk nem jött be a Mam, pedig én is szeretem a cumisüvegeit és cumiból is csak az jött be.
De végül ebből tanult meg inni a lányom:
Cumisüvegből mi is használtunk MAM-osat (szerettük). Itatópohárból a Rossmannban kapható Babydream márkájú (ha jól emlékszem, de inkább a kinézetét írom le: kisebb, sötétkék és a csőre meg a fogantyúja narancssárga, én 1190-ért vettem, de most olcsóbb) nagyon jó szerintem, csöpögésentes is: 2 fokozat közül választhatsz (teknőcminta-lassabban és nyusziminta-gyorsabban jön az ital).
Mostmár olyanból iszik, ami nem csőrös, hanem peremes, már majdnem pohár szerű, ebből Tommee Tippee explora [link]
Ez is csöpög.mentes és dupla falú, kevésbé változik az ital hőmérséklete így. Ezt először nem fogadta el, de aztán egyszer csak önmagától megérett rá és már szeret inni ebből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!