Milyen márkájú, illetve konkrét típusú autóba is beköthető mózeskosarat ismertek? A Britax-Rómeren kívül?
de lehet, mindegyikben, amelynek első bizt.öve és külön bekötő szettje van
peg perego navetta, bébé confort windoo, jané mátrix, stb...
jah amúgy rendőr vagyok
Attól, hogy lehet, még nem biztonságos, mert a baba feje és nyaka nincs védve és egy hirtelen fékezésnél megsérülhet, mert a bekötőszett ebben az esetben nem véd.
Nem véletlen, hogy a biztonsági babahordozókat szabvány szerint adják ki, tesztelik is őket (lásd ADAC teszt), és ha helyesen vannak bekötve, akkor a babát megvédik az esetleges ütközéskor. /Nekünk sajnos volt balesetünk, bár a légzsák elöl nem nyílt, de a gyerek sem sérült hátul a hordozóban, sőt fel sem ébredt/
Bár kényelmesebb a mózeskosár a babának, de az ördög nem alszik, és én nem kockáztatnám a babám épségét, inkább megállnék többször, ha kell.
Nem papolni szeretnék, és persze te úgy csinálod, ahogy szeretnéd, ez csak az én véleményem volt.
Egyszer már felmerült egy hasonló kérdés,és ott is mindenki hasonlót írt,hogy nem védi semmi a babafejét.
tök jó lenne,ha azok,akik hozzászólnak egy-egy kérdéshez,azok néha tájékozódnának,megnéznék miről is van szó,hogy néz ki egy ilyen...
akkor az ott mi,ha nem fejkitámasztó???
biztonság szempontjából...mindenki az ADAC teszttel jön...a 2007-2010es adatok alapján ez a mózes gut,azaz jó minősítést kapott,csak 2 másik ülés kapott nagyon jót,egy másik römer és egy maxi cosi
Valóban nem biztonságos mózeskosárban szállítani a babát, mert nem védi semmi a fejét és a nyakát. Nem vagyok tájékozatlan, több beköthető mózest láttam, és egyiknek sem volt fejtámasza.
De ez csak általánosítás, elvétve előfordul egy-egy biztonságos mózes, mint az előbb is említett Römer, nem kell rögtön letépni a fejét a válaszolóknak. Az meg nem tájékozatlanság, hogy ezt a típust éppen nem ismerték. Eddig én sem ismertem, és ez az első olyan mózes, ami biztonságosnak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!