Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol és milyen márkájú itató...

Hol és milyen márkájú itató pohár (csőrös) a legjobb utazáshoz, ami ha felborul, nem folyik ki?

Figyelt kérdés

Eddig amiket vettem, Aventes, Babylove-os, azok mind kifolynak (ez utóbbin hiába van olyan csöpögés szabályzó szelep..). Az aventesnek jó a puha, gumis csőre, viszont egyáltalán nem jól zárható és még a kupakján szellőző lukak is vannak. A Babylove-os meg egyáltalán nem jó, nem tud belőle rendesen inni, túl duci a csőr... ja és jó, ha még fogantyúja is van :-)

Sajnos pl. DM-ben nem találtam jobbat. Nem tudok nagyon mászkálni, ezért kellene valami tuti tipp!

Előre is köszönöm!

#itatópohár #csőrös itatópohár #baba itatás #csöpögés mentes
2012. aug. 24. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen Tommee Tippee van, nagyon bevált. Brendonban (is) lehet kapni. Ebben is van szelep, de dupla, talán pont ezért nem csöpög egyáltalán, pedig kisfiamnak volt olyan korszaka, amikor percenként dobálta a földhöz. Nem törik, egy lyuk van rajta (tehát könnyebb tisztítani), kupakkal lezárható (a nyitogatásával pedig elég sokáig le lehet kötni a babót :D).

2012. aug. 24. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szintén olyanunk van mint az elsőnek, nagyon szeretjük, soha nem folyt ki.
2012. aug. 24. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:

....és rendesen jön ezekből a folyadék? Mert ami ilyen volt nekünk, azt elég erősen kellett szívni. Csak mellékesen kérdezem tőletek, most akkor mitől lesz "tanuló pohár", nem azt kellene megtanulniuk, hogy gyorsabban jön a lé??

Az értem, hogy így legalább nem csöpög...

2012. aug. 25. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ha behorpad a gyerkőc feje a nagy erőlködéstől, hogy sikerüljön valamit kiszívnia belőle, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem jól van benne a szelep, meg kell igazítani, de egyébként kisfiamnak (6 hónapos korától használunk ilyet) nem okozott gondot eddig a használata. Nem tudom milyen szerepe lenne, mint "tanulópohár", esetleg az, hogy ebből máshogy kell szívni a folyadékot, mint a cumisüvegből/ciciből, máshogy kell nyelnie is? Esetleg az, hogy ebből elég hamar megtanul önállóan inni, ki tudja magát szolgálni, ha szomjas (és persze számára elérhető helyen van az itató). Utazáshoz, sétákhoz ideális.

Mennyi idős babód?

2012. aug. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!