Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb csőrös...

Melyik a legjobb csőrös itatópohár? Amiből nem folyik ki semmi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi Tupperware-val kezdtünk, de kirágta a szilikon részt, és sajna elég drága mulatság. Így váltottunk szilikonos csöpögésmentes Nuby itatóra, aminek fogantyúja is van. Müllerben vettem, 900 Ft. A DM-ben lehet hozzá kapni pótfejet 475 Ft-ért, ugyanis sajna ezt is kirágja, ha éppen fogzik. De ezt olcsóbb pótolni.

Próbálkoztunk merev csőrössel is, szintén csöpögésmentes volt, Disney-s. De sajna nem szerette a kisfiam, nem szívott bele.

Most pedig vettem neki szívószálas csöpögésmentes kulacsot, szintén Nuby, szintén Müller, ez is 900 Ft. Még tanulja, hogy ezt nem kell megdönteni, ha iszik belőle.

2010. nov. 28. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egyik csöpögémentesből sem folyt ki semmi. Kivéve, ha rázza a gyerek. Viszont nekünk a szilikonosvégűek jöttek csak be, de hát ez is gyerekfüggő.
2010. nov. 28. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Nuk van és eddig tökéletes, elég kemény a szilikonfeje, még eddig egyben van:)
2010. nov. 28. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is Nuk van,én is elégedett vagyok vele,soha nem folyt és szilikonos a csöre nekünk is.

Ilyen:

[link]

Csak mi fül nélkül használjuk,mert a fülecskét nem szerette a kisfiam!

2010. nov. 28. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!