Melyik csőröspohár a legjobb? Olyat keresek, amiből nem ömlik hatalmas mennyiség a lányom szájába, ha megszívja.13 hós, és nem vált be eddig az itatópohár,3 fajtát vettem már, és mindegyikből nagyon jön a tea. Mindig félrenyel szegényem.
Szia.
Én disney-s csőrös poharat vettem a tescoba vagy az auchanba, már nem emlékszem, de ez olyan, hogy van egy szelep féle a csőr résznél és magától nem tud folyni, csak ha szívja a gyerek. A pontos márkáját nem tudom, mert a poháron nincs rajta, de a pohár fedele világos zöldes színű és micimackó mintás a pohár. Eddig csak ilyen színű tetővel láttam, azért írtam le, hátha úgy rátalálsz.
Nekem a MAM-os, szelepes vált be. Eleinte szeleppel adtam neki, és mikor megtanult inni belőle és jött a nyár, nagyobb volt a foyladékigénye, kivettem a szelepet. Akkor megint kicsit figyelni kellett rá, amíg megszokta, de hamar ment.
A pohár is működik, csak türelem kell hozzá.
Tudom,türelem...:)
nekem van,de a lányomnak nincs hozzá türelme,hogy poharazzunk:)Nagyon mohón iszik(már 1 hetes korában is így szopizott)
nekunk Nuby Easy Grip non spill cup-unk van. csak az csoppenhet le rola, ami a csoron marad. kicsit nehez elmosni a szivo reszt, de nagyon szeressuk.
mullerben is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!