Melyik csőrös itatópohár a legjobb?
Puha és kemény fejű csőrösből is nekünk a Beauty baby (Müllerben kapható, saját márkás, de tulajdonképpen igazából Nuby) vált be.
Bár a puha csőröst azért cseréltem le kemény fejűre, mert állandóan szétrágta kisfiam, úgy meg nem csöpögésmentes, illetve ha odaütögette valamihez, szintén ki tudta szedni belőle a vizet. De a kemény fejűt nem tudja sem szétrágni, sem pedig kinyerni belőle az innivalót máshogy, csakis ivással. :)
Nuby nekünk is . Beauty baby is jó ahogy az első írta.
ami tök sz@r az az avent.
Avent-es volt télen, hogy ha sétálni megyünk a vize ne hűljön ki, de ilyen téren nem vált be, meg el is tört. De amúgy szerette a lányom. Jó drágán vettem 3200,- volt. [link]
Majd vettem neki rossmann saját márkását 1200,-körül volt az ára, nem csöpög, tud belőle egyedül is inni 15 hónapos kislányom.
Mi megvettük tök drágán az aventes tanuló szettet. Orrán száján csöpögött. Aztán vettünk egy kemény csőröset, nem vagyok biztos a márkájában, de azt hiszem mam volt, na az is csöpögött.
Képzeljétek még terhességem alatt amikor vásároltunk valamelyik boltban a vásárláshoz ajándékba kaptuk ezt.
El is felejtettem, hogy van. Na imádja a lányom. És egyáltalán nem csöpög, és tök jól tartja a hőt.
ma 16:03 vagyok
A Dr Brown akkor sem csöpög, ha fejjel lefelé rázom. Csak jól kell összerakni.
Én már nagyon sokat kipróbáltam (aventes, nuk-os, szinte minden márkát) és mindegyik jó volt az elején, aztán elkezdett csöpögni.
Aztán az auchanban vettem egy márka nélkülit pár száz ft-ért, mert a sógornőméknek is olyan van és nagyon dicsérte. Tökéletes választás volt, és ha fejre állítom akkor sem csöpög. Mivel nem tudom a márkáját csak körbeírom milyen: átlátszó műanyag a pohár rész és van rajta egy apró micimackós figura. A teteje csavaros, világoskék, de biztos volt más színben is. A szopóka rész kemény, és nem puha. Ezt már fél éve használjuk és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!