Kezdésnek milyen márkájú, hányas és hány db eldobható pelenkát vettetek a babátoknak?
Mennyi, milyen és hány db várt otthon, amikor a kórházból hazaértetek?
Abszolút tanácstalan vagyok.
Illetve milyen tisztálkodási szereket vettetek? Ha orvos által felírtakat, akkor azt mikor írta fel a doki?
Köszönöm előre is a kedves válaszokat!
Pampers new born (fehér csomagolásút) vettem egész csomaggal. Azóta is azt használjuk, csak a pampers active-ra váltottunk (zöld csomag).
Tisztálkodásra kiváltottuk a doki által felírtakat, de még sosem használtuk. 'Gabi'-val fürdetjük a kezdetektől.
egy nagycsomag new baby premium care pampers,ezt használjuk most is csak már a maxi méretet
semmit nem váltottam ki,amit felírtak, mert az összes hydrofiles cucc károsítja a bababőrt, mert kőolaj származékból készül
biodermát használtunk és használunk a mai napig
43 db-os pampers nem babyt vettünk. Ebből még maradt is tizenvalahány darab, kb 1-1,5 hétig volt jó rá. Utána már 2-es méret, abból másfél nagy csomag fogyott, és még nem volt 2 hónapos, mikor már a 3-mas méret kellett. Most 4 hónapos, és 4-est hord. De mondjuk az én fiam nagy, most 70 centi és több mint 7,5 kiló.
A gyógyszertáriakból a fürdetőt mai napig használjuk, szeretem. A popsikenőcsöt is használjuk, de azt felváltva a neogranormonnal. A gyógyszereket(vitaminokat) értelemszerűen adom neki ( k-vitamin, vigantol)
Ja és szülés elött 1 héttel mentem megismerkedni a dokival, akkor írta fel a kencéket,de kérte, hogy csak a szülés napjától váltsuk ki. Így is tettünk.
Mikorra vagy kiírva? Kisfiú, kislány? Jajj de jó visszaemlékezni, pedig még csak 4 hónapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!