Kinek melyik itatópohár vált be?
Az a gondom, hogy nem iszik egyedül a 15 hónaposom.Már számtalan itatópoharat kipróbáltunk.Mindegyikből ivott, de már jó lenne, ha egyedül is menne neki.Ilyen sportszelepesek vannak neki:
MAM: [link]
Tomme tippee:
A gond amiért nem tud egyedül inni(szóval én fogom és úgy iszik) szerintem azért van, mert nem dönti meg eléggé és nem éri el a szelepet az innivaló.Nem tudom lehet, hogy az itatói voltak eddig sz@rok.Már nem tudom ilyet vegyek, tanácstalan vagyok.Vannak ezek a szívószálasak, de ha olyat veszek akkor attól félek hozzászokik, hogy nem kell dönteni és nem fog tudni sokáig pohárból inni..Segítsetek!
A 3. Avent után lett elegem, és azt hiszem, nem bennünk van a hiba, mind folyik.:)
Most a Tommee Tippee Explora jött be, puha a feje, nagyon kényelmes, könnyen tisztítható, és nem csöpög.
Szerintem töltsd meg jobban, rá fog jönni. Az én fiam utálta a csőröset, most meg csak pohárból akar inni. Azért vettem ezt, mert úton nem folyik, és ha inni akar, le tudom venni a tetőt anélkül, hogy utána mindenhol folyna.
Nekem a szívószálasak nem váltak be a lányommal, mert nem tudtam rögtön kimosni, és nem itta meg persze egyszerre az egészet, nem tudtam normálisan tisztán tartani. Lehet, hogy a maiak már jobbak...
Olyat vegyél, aminek nem a tető közepén, hanem a szélén van a szelep. Azt nem kell annyira dönteni, olyan, mintha pohárból inna.
Nekünk Avent volt/van. Egyik sem folyt, pedig már a 3.-at nyúzzuk.
Most a kislányomnak is olyat vettem, de ő még nem használta, remélem nála is be fog válni.
Nekünk is van jó pár fajta.
Mam-mal kezdtünk az borzalom, én se nagyon tudok belőle inni, olyan béna az egész:
Aztán vettem Tommee T-t, az nekünk is bejött, csak a pici van belőle, és hát így hamar nálunk is kialakul az a helyzet, hogy nem dönti eléggé. De szerintem ha nagyobbat vennék belőle, akkor az is megoldás lenne. Szóval szerintem ez jó, az, amit az 1. válaszoló belinkelt
Tényleg nem csöpög, jó konstrukció.
Vettem egyébként szívószálas Aventet is, azzal sem jutottunk sokra, mert egyrészt nem hogy csöpög, volt mikor rendesen ömlött belöle, másrészt összerakni is nagyon körülményes, és a lányommal nem tudtam megértetni, hogy ne döntse, mert akkor a szívószál nem ér bele. Pedig szívószálas dobozos üdítőt gond nélkül iszik, az utolsó cseppig...
Én egyébként most ilyet fogok venni, mert szerintem ebből jól ki lehet inni, mert a szélén van a csőr, és már olyan, mintha pohárból inna, mert a széléről kell inni, persze szelepes ez is...
8. válaszoló vagyok, csak gondoltam leírom a tapasztalatomat az itatópohárral, amit mi vettünk most:
Bejött:) Az utolsó cseppig ki tudja inni belőle a lánykám az üdítőt, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy végre elfelejthetjük a cumisüveges teát, ami egyfolytában kicsöpögött a bútorokra, padlóra, mikor itt-ott hagyta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!