Szívószálas itatópohárból melyiket használjátok? Kinek mi jött be? Avent, vagy Tommee Tippee esetleg?
Szia!
Szívószálas poharakról azt olvastam, h nagyon nehéz tisztítani őket. Én ezért ezt nem vettem. Maradtunk a cumisüvegnél. Ha mindenképpen szívószálasat szeretnél, szerintem érdemes úgy venned, h abba csak vizet teszel. Én a fiaim kulacsába csak azt teszek, és így soha nem penészedett be. Régebben Avent varázsitatónk volt, de az a teától nagyon elpiszkolódott. Így most útra van kulacs vízzel, itthonra cumisüveg.
aventes van nekünk, nagyon jó. Ha aznap abból iszik, akkro este berakoma mosogatógépbe és elmosom, nem lett penészes sose (szerencsére), nem ereszt. Aventeshez lehet venni külön szívószálat is, szóval cserélhető.
A TT -t nem ismerem ebből, de ittaópohatunk van belőle, anygon jó, az egyik poharunk ami nem ereszt, nagyon jó márka szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!