Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babádat bántaná a kutyád,...

Ha a babádat bántaná a kutyád, mit tennél?

Figyelt kérdés
-pl.mit tennél a kutyával? Vagy úgy egyáltalán...
2013. jún. 29. 20:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Fel tudod venni valaki olyannal a kapcsolatot, aki kutyákat nevel, képez? Biztosan sokat tudna segíteni.

Az elsődleges az lenne, hogy a kutyának meg kéne tanulnia, ki a falkavezér. Nem lőném le a kutyát, és nem is biztos, hogy maximálisan eltávolítanám, de amíg meg nincs nevelve rendesen, bizony tartanám a távolságot közte meg a baba között, amennyire lehet. Ne családtagként kezeljétek a kutyát, hanem kutyaként.

2013. jún. 30. 18:46
 32/33 anonim ***** válasza:
51%
30-as vagyok. Úgy értettem szánalmasan egyszerű megoldás a kutyus eltávolítása. De mg, ha nem is így értettem volna, akkor is 0%, mint annak, aki le akarta lőni?!
2013. jún. 30. 19:20
 33/33 anonim ***** válasza:
mi a németjuhászunkat a falka-elv keretében neveltük, persze sokkal jobban is lehetett volna, de azt nagyon tudja, hogy ő van a ranglétra alján. Pl csak akkor ehet, ha megengedem neki, és akár a táljában is turkálhatok evés közben, sőt, el is tudnám zavarni onnan (azt hiszem ez a legegyszerűbb módja lecsekkolni, hogy hogy is gondolja a kutya a ranglétra dolgot). A babát viszont soha nem hagynám vele egyedül, de lassan el kell kezdenünk barátkozni, igaz, még kicsi (2,5 hós), eddig max annyi volt, hogy jelzett, ha a baba sírni kezdett a babakocsiban :) Sajnos nem tudok már vele annyit foglalkozni, mint régebben, ezt is biztosan megérzi, de majd valahogy éreztetni kell vele, hogy a baba jóval felette áll a ranglétrán. Jól mondták itt az előző kommentelők, hogy mit csinálj ilyenkor, illetve tényleg jó lenne kutyaképzőst megkérdezni. Ajánlanám nagyon a Népszigeti Kutyasulit, illetve Korom Gábort, nekünk a módszereik, tanácsaik sokat segítettek (vannak vidéken is kutyasulik, ahol ezeket követik, mi a szegedibe jártunk). Gábornak van könyve is, "Neked ugatok" címmel, de sajnos még nem olvastam, nem tudom van-e benne ilyen rész
2013. júl. 1. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!