Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babádat bántaná a kutyád,...

Ha a babádat bántaná a kutyád, mit tennél?

Figyelt kérdés
-pl.mit tennél a kutyával? Vagy úgy egyáltalán...
2013. jún. 29. 20:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
vagyis utolsó előtte :D bocsi közbe jött egy válasz :)
2013. jún. 29. 21:55
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es válaszoló ékes példája annak, hogy miért támad sok kutya kisgyerekre.

Egy ágyban alszanak, ruhácskák, kényeztetés stb...itt a kutya gyerekpótlékként lett kezelve, biztos vagyok benne, hogy sosem fegyelmezték határozott szóval, nem tanulta meg, hogy a rangsorban utolsó a helye.

Az ilyen rossz kutyatartásnál (mert ez nem nevelés) borítékolható a baj, a helyzet csak egyre rosszabb lesz.

Az ilyen kutya mellé nem való gyerek, ill. fordítva.

Ha nálatok nem ilyen durva a helyzet és egy olyan kutyáról van szó akit neveltetek, kutyaként bántatok vele, akkor nem kellene feltétlen megválni tőle, viszont a rangsort nagyon meg kell erősíteni, tudnia kell a kutyának, hogy a falkájában (a családod) mindenki, tehát a gyerek is felette áll.

4 éves stafford gazdája és egy 7 hónapos kislány anyukája

2013. jún. 29. 21:56
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegesitsd magad... Egyszer megtörtént és kész... Legyenek szabályok, vedd ezt figyelmeztetésnek, h még nincs készen arra, h ezt magától elfogadja. Segíts neki. Mindenki érdemel egy új esélyt. Nem bántotta, csak odakapott... Most tudattad vele, ilyet nem tehet. Figyelj, h te legyél a vezér és mindig te egyél előbb és a baba, stb... Következetesen és kedvesen, odafigyelve neveld őket. A gyerek ne simizhesse, vagy mehessen egyedül a kutyahoz. Csak ha látszólag az eb is szeretné. Legyen kimozgatva az állat és jatsz néha csak vele is. Hidd el, megszokja majd hamarosan, ráadásul egyre aktívabb a kicsi, egyre többet látja majd. Idő kérdése és jóban lesznek. Enyém egy éves kora körül fogadta el teljesen. ;-) csak ügyesen.
2013. jún. 29. 21:58
 24/33 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is csivavánk van, mint a 4. válaszolónak, annyi a különbség, hogy pincsi is van benne, ő is vad természetű. Egyből mindenkit megugat, ha sétáltatom, ha olyanja van, odakap a kezünkhöz, de a kislányomat soha nem bántotta, pedig nem szereti a gyerekeket, de hála az égnek az én gyerekemmel megbarátkozott. 8 napja kezdett el mászni, mindenhova megy a kutyám utána, őrzi őt, ritkán megnyalja, de azért nem hagyjuk annyira, viszi neki oda a babámnak a játékait. Szerencsére nem kell félteni tőle. Megszerették egymást. Van, hogy játékosan harapdálná, de már akkor rászólunk, amikor belejönne így a játékba, ha bántaná őt, ami tudom, hogy nem fog előfordulni, nem tudom hirtelen, hogy mit csinálnék, mert a gyerekem ugyan az első, de nem tudom, hogy meg-e tudnék válni a kutusmomtól, viszont a gyerekemet szeretem a világon a legjobban és az ő érdekét, testi épségét nézném, úgyhogy elgondolkodnék, hogy mi legyen a kutyám további sorsa.
2013. jún. 29. 21:59
 25/33 A kérdező kommentje:

19-es válaszoló. Ezt mindenképp kifogom próbálni. De nem szeretném ha mégegyszer sor kerülne ilyenre, hogy bántsa a gyereket, szóval nemtudom ezt mikor/milyen helyzetekben alkalmazhatnám úgy, hogy azt értse meg belőle, hogy a babát nem szabad bántani? Tudsz tanácsot adni?

Köszönöm mindenkinek a választ.

2013. jún. 29. 22:26
 26/33 anonim ***** válasza:
6%
vennék egy puskát és agyonlőném a dögöt.
2013. jún. 29. 22:55
 27/33 anonim ***** válasza:
63%
A lelövős és agyonverős válaszolók nagyon büszkék lehetnek magukra. Szánalmas senkik.
2013. jún. 30. 07:07
 28/33 anonim ***** válasza:
78%
Egyetertek az utolsoval, primitiv bunko senkihazik, azert tartunk ott ahol tartunk! A sok abortusz maradvany miatt......
2013. jún. 30. 08:13
 29/33 anonim ***** válasza:
71%
24-es vagyok! Egyetértek azzal, hogy akik megölnék és bántanák a kutyájukat, azok szánalmasak. Nektek nem is való állat! Meg kell őket fegyelmezni, és akkor nem lesz gond. Ugyan szófogadatlan a kutyám, de a babát nem bántaná.
2013. jún. 30. 08:43
 30/33 anonim ***** válasza:
55%
Vigyétek el egy kiképzőhöz, hidd el csodát tud vele tenni! Nem magyaráznám túl, de nagyon egyszerű és könnyű megoldás lenne az, ha megválnátokmtőle.
2013. jún. 30. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!