Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik kicsiknek (másfél...

Létezik kicsiknek (másfél éves) torna dvd?

Figyelt kérdés
Nem gyógytorna jellegűre gondolok, hanem mivel ultra rossz idő van, kimenni nem nagyon lehet, ezért gondoltam, hogy itthon mozognánk kicsit. Anno a Rubint Réka baba-mama tornáját megvettem, de abból már kinőttünk. Bocsi, ha kissé értelmetlenül fogalmazok, de mindjárt éjfél van...:) Köszi a válaszokat előre is!
2009. okt. 14. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem korai egy másfél éves gyereket dvd-re tornáztatni? Ne akard szegényt sem testileg sem szellemileg korlátok közé szorítani. Arra ott lesz az iskola.:(

Sétáljatok, fogócskázzatok, tegyél le akadályokat és kerülgessétek ki, szlalomozzatok, járjatok óriás lépésben, törpe járásban, guruljon jobbra, guruljon balra (meglátod mekkorákat fog nevetni). Vedd elő a fantáziád, biztos eszedbe jut nagyon sok okos dolog.

Szép, mozgalmas napot Nektek!

2009. okt. 15. 08:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak üzenem: én feltettem egy kérdést, de ha te nem tudsz rá választ adni, akkor inkább ne írtál semmit! Főleg ne oktass ki!!! Nem véletlenül kérdeztem amit kérdeztem, és képzeld, szoktam a lányommal mondókázni, játszani, fogócskázni és még sorolhatnám, de most konkrétan otthoni KISGYEREKEKNEK VALÓ TORNA DVD-t keresek, amolyan csiri-biri-féle tornát...de erről biztosan nem hallottál, mert akkor nem jöttél volna az értelmetlen válaszoddal! Köszi, tőled már nem kérek ide hozzászólást! Ha másoknak van ötlete, azt szívesen veszem!
2009. okt. 15. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom!
2009. okt. 15. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Húha, hallod. Nagyon csúnyán lehordtad az első válaszolót, pedig szerintem nagyon is normálisan írt/ adott tanácsot Neked. És én is osztom az Ő véleményét amúgy. Semmi szükség nem lenne ilyen DVD-re, mivel Te tudnád a legjobban átmozgatni játszással, mondókázással a gyerkőcödet. És jobban is élvezné szerintem. Fogja később eleget bámulni a tv-t, még most ne ezzel teljenek a napjai. De igazad van, ne haragudj, nem a kérdésedre adtunk választ, csak már nem tudtam szó nélkül hagyni a kirohanásod. További szép napot Nektek!
2009. okt. 15. 09:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet a kérdésre koncentrálni??? Bármennyire is hihetetlen, de a lányom TORNÁZNI SZERETNE!!! Ugyanis néha lát mikor otthon tornázok, és ő is csinálni akarja, odajön, emelgeti ő is a lábát, stb, sőőőőt mondja is! Na, ebből kiindulván gondoltam, keresek ilyet, hisz a csiri-biri nagyon jó dolog, de ilyen időben nincs kedvem 20 percet sétálni miatta. Gondoltam, hátha van itt olyan aki tud segíteni, de úgy látom csak baromi okos unatkozó háziasszonyok vannak.
2009. okt. 15. 15:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Ohh, majd elfelejtettem: megtaláltam amit kerestem! Szóval, létezik... lehet megkritizálni a szegény kisgyerekek sanyargatóit, azaz a film készítőit!!!
2009. okt. 15. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Második válaszoló voltam.

Nem unatkozó háziasszony vagyok, hanem jelenleg még dolgozó, 18 hetes kismama (23 éves). :P

És azért írtam, mert nem értem az olyan anyukákat, akik magukból kikelve, idegbeteg módjára viselkednek, amikor egyes emberek normális hangnemben adnak tanácsot, segítőkészen, mégha nem is konkrétan a kérdésre válaszoltak. Bocsánat! Remélem én nem ilyen anyuka leszek...

2009. okt. 22. 14:06
 8/8 anonim válasza:
Szia én mikor kicsi voltam volt egy Cindy Crawford kazim ami gey mese film jellegű volt és egy chips szörnyet kellett benne letornázni, játékos és szórakoztató volt de sajna a neve nem jut eszembe.
2009. nov. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!