Ugye nem fog megnémulni?
Figyelt kérdés
5 hós a kislányom és már 1 hete szívom az orrát orszi-porszival...sajnos közben annyira üvölt (nemtom fáj neki az a sz*r vagy csak szimplán kétségbe van esve) hogy már több napja teljesen be van rekedve. Annyira, hogy alig van hangja. Nagyon félek, mert ugye ilyenkor a hangszálak is fejlődésben vannak és kiskoromban hallottam még azt, hogy aki be van rekedve az csak suttoghat, mert különben maradandó lesz...ő meg eléggé igyekszik gyakorolni a hangját még így is..mit tegyek? Nem marad így ugye??2009. okt. 14. 21:42
11/17 anonim válasza:
a hangjaval kapcsolatban annyit tudok hozzatenni, hogy esetleg be is lehetnek gyulladva a hangszalai, mert a rekedtseg onnan szarmazhat, nem feltetlen attol, hogy "kiabal". azt irtad, hogy milyen orrcseppeket hasznalsz, de gondolom gyogyszeres kezelest is kap a babad, mert ahogy irtad, olyan suru valadek, amit ilyen gyakran kellene es nehezen tudsz kiporszivozni az mar felulfertozodes jele es az antibiotikumos kezelest igenyelhet. arcureg gyulladas es leguti szovodmenyei lehetnek.
12/17 anonim válasza:
Szia!
Nekünk sem használt a Stérimár meg társai. Nasivin 0.1-es orrcseppet ajánlott a védőnő, az sokkal jobb volt. A stérimárt én használtam el amikor allergia szezon volt.
13/17 A kérdező kommentje:
hát nemtom...én felhívtam a doktotnőt, mondtam mi van, azt mondta ha nemtudom jól kiszívni és zavar engem ez, akkor vigyem el a gégészetre, nekik van ott olyan izotóniás sóoldatos kütyüjük, amivel átmossák az egész buksiját belülről...amúgy én úgy tudom, hogy az a felülfertőződés jele, ha zöldes-sárgás a váladék, az a bacik jele. Nekünk nem ilyen, hanem sima fehéres-áttetsző.
2009. okt. 15. 10:35
14/17 anonim válasza:
Jól tudod, akkor van csak gáz, ha már sárgás-zöldes a trutyi. Szívd csak az orrát sokszor, előtte 5-10 perccel használj Nasivint, nekünk ez működött. És ne aggódj a hangja miatt, nem lesz semmi baja, nagyobb baj lenne, ha rámenne a váladék a fülére, vagy az arcára.
15/17 A kérdező kommentje:
akkor jó :) köszönöm szépen
2009. okt. 16. 10:30
16/17 anonim válasza:
Szerintem egy nagy marhasag az egesz orszivos cucc....mindek kell szegeny gyereket kinozni?
17/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló!
Valószínűleg még nincs gyereked és nem hallottad éjjelt-nappalá téve, ahogy küzd a levegővételért és szó szerint készül belefulladni éjjel a taknyába! Nem kívánom, még neked sem!
2010. jan. 31. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!