4 honapos anyatejes a babam es ket het mulva kell menjunk eskuvobe es szeretnek addig szeretnek tejet gyujteni neki. hogyan csinaljam? Fejjek minden szopi utan? Kinek h valt be?
fejjél minden szoptatás után és azonnal tedd a fagyasztóba ( mert 24 órán túl nem lehet simán hűtőben tárolni a tejet). lehet kapni anyatejgyűjtő zacskót abban lehet fagyasztani.
Aztán kis hűtőtáskában vidd magaddal a tejet, és majd ott megkérsz valakit a konyháról hogy olvassza és melegítse.
Bár egyszerűbb megoldás ha ott elvonulsz valahova és megszoptatod nyugalomban. Ha máshol nem tudsz, hát az autóban.
Én is így csinálom.
Mármint otthagyod valakire a babát?
Mert akkor feltétlenül próbáld ki előtte, hogy egyáltalán eszik-e cumis üvegből, ha eddig csak szopizott, mert lehet, hogy nem is fogja elfogadni.
Meg állítólag a fagyasztott tejnek is más az íze, szóval előtte mindenképp tegyél egy próbát vele szerintem.
Én egyébként reggel és este fejtem, reggel abból a ciciből, amit éjszaka "nem használt" a kisfiam és sok volt benne.
Az enyém is szopizik még éjszaka is, de én úgy csináltam, hogy éjjel csak a jobból szoptattam, és így reggelre a bal megtelt,és azt lefejtem az egészet. Mikor már nagyobb volt, akkor volt egy éjszakai meg egy nappali cici, és mindig azt fejtem le, amelyikbe éppen "gyűjtöttem" (tehát reggel a balt, este a jobbat).
Így olyan nap 5-6 deci jött le pluszban.
Már nem fejek, de még mindig szopizik (19 hónapos), most éppen abból amelyik "kéznél van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!