Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti bezárjátok/bezárnátok a...

Ti bezárjátok/bezárnátok a gyereket a kocsiba?

Figyelt kérdés

Kis faluban lakunk.Én megértem,hogy az ember egy kiló kenyérért nem szedi ki a gyereket a kocsiból.Ilyenkor ti rázárjátok az autót?Nekem ez olyan fura.Én sem veszem mindig ki ha nem tart sokáig bevásárolni,de nem zárom rá az autót.

Nekem mindig egy olyan sztori jut az eszembe(egyszer hallottam valahol),hogy míg anyuka bevásárolt kint hagyta a gyerekeket a kocsiba,valaki belement,a kocsi kigyulladt,és a zárt kocsiból nem tudták kiszedni a gyerekeket...

2013. jún. 28. 10:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én kiveszem, akkor is, ha csak néhány perc az egész. Nem hagyok felügyelet nélkül gyereket. Időpocsékolás? Nem hiszem. Rázárni? Eszembe sem jutna!
2013. jún. 28. 11:15
 12/34 A kérdező kommentje:

Hát akkor én is felelőtlen vagyok...Nagyvárosban,forgalmasabb helyen soha nem hagyom egyedül.

Tankolásnál csak akkor viszem magammal,ha látom,hogy többen is vannak.

Egyébként a faluban szinte mindenki bent hagyja a gyerekeket a kocsiban.

2013. jún. 28. 11:16
 13/34 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem hagytam kint a gyereket, inkább cipeltem magammal.

Viszont nagyon sokszor láttam babakocsit csak úgy a bolt előtt, benne a babával...és sehol senki körülötte...a szívverésem majd megállt...

2013. jún. 28. 11:17
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem miért mondogatjátok, hogy falu? A baj falun is megtörténhet, nemcsak a városban!
2013. jún. 28. 11:18
 15/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem sokszor járok kocsival a boltba,5 percre van tőlünk,sétánál megoldjuk általában.Én mondjuk a boltból is rálátok az autóra.
2013. jún. 28. 11:18
 16/34 anonim ***** válasza:
83%

Istennek hála, már Magyarországon is büntetendő cselekedet az autóban gyereket vagy akár állatot hagyni! Ez bezárt és nem bezárt autóra is érvényes!

Elég szomorú, hogy bírságolni kell az embereket (szülőket!!!) ahhoz, hogy egy kicsit gondolkodjanak már el.

Na, melyik az a falu, ahol mindenki bent hagyja a gyerekét...? :)

2013. jún. 28. 11:41
 17/34 anonim ***** válasza:

Nem hagynám az autóban. Se bezárva, se nyitva. Mi van ha beleütköznek az autóba? Hiába látok rá a boltból, nem tudom megállítani.

Egyszer a férjem megállt 2 házzal odébb a kocsival, hogy beszéljen a szomszéddal. Kiszállt, gyerek bent maradt, de csak 1 lépésre volt az autótól. A gyerek belülről lenyomta a gombot, nem tudtuk kinyitni. Kulcs belül volt. Itt mondjuk csak ijedség volt, semmi veszélyes, de ha ez mondjuk egy forgalmas helyen történik valahol messze.. úgyhogy nyitva sem hagynám egy percre sem bent.

2013. jún. 28. 12:33
 18/34 anonim ***** válasza:
20%

Ez mindenki dolga, hogy eldöntse.

Én benzinkútnál pl. bent hagyom. Velünk szembe van a bolt, oda viszem, de a kicsiket itthon kell hagynom, ikrek, fél évesek, mert 3 gyereket nem tudok vinni. Egyébként 3 perc alatt megfordulok, bár ezt csak addig lehet, amíg a kicsik ilyen kicsik.

De hülyeség azon gondolkodni, hogy ha belemennek a kocsiba, ha kigyullad.... Mert kb akkor az ellenkező szitun is lehet gondolkodni: mi van, ha kijövök a boltból, szatyrokkal, és agyerek meg kirohan az úttestre...

2013. jún. 28. 12:40
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
úristen , tényleg egyedül hagysz otthon 2 kicsit a lakásban?? Babakocsiba tenném és velük együtt sétálnék át. A benzinkútnál még talán érthető. De boltnál kint hagyni? Otthon egyedül hagyni?? És ha félrenyel? Megfullad?? Ez pár perc alatt is megtörténhet. Arról nem is beszélve, hogy büntetnek érte.
2013. jún. 28. 12:45
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha kijössz a szatyrokkal, és kiszalad az úttestre... háát fogni kell a kezét, vagy babakocsiba tenni. Az elején még kis forgalmú csendes faluról volt szó...
2013. jún. 28. 12:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!