Terhes vagyok. Ketsegbe vagyok esve! Mit tegyek? Valakinek hasonlo?
Korai terhességnél még nem kapcsolódik az embrió az anya szervezetéhez, tehát a gyógyszerből sem kaphatott...
Hagyd abba a gyógyszert, menj el nőgyógyászhoz és kérdezz rá!
Ne dönts elhamarkodottan! Kérdezd meg először, hogy az orvosnak mi a véleménye.
Unokatestvérem pl. fogamzásgátló mellett maradt terhes, igaz volt egy csomó vizságálat, hogy egészséges-e a pici, de nem volt semmi gond. Ma már 3 éves és teljesen egészséges kisfiú!
Őszintén nem értem, hogyha abbahagytad a fogamzásgátló szedését, akkor miért lepődtél meg azon, hogy terhes lettél?
Kérdésedre válaszolva Én beszélnék több orvossal is ezzel kapcsolatban, hogy mit javasolnak. Én is szedtem a Cetirizint terhesség előtt. Aztán a doki azt javasolta, hogy a 12. hét után szedhetem ismét alkalomszerűen.
Inkább a Frontin az, ami problémásabb lehet, bár azt gondolom, hogyha most abbahagyod a gyógyszerek szedését, akkor jó eséllyel nem lesz baja a babának.
Nem lehet baja a babának! Tedd le a gyógyszert!
Az ég küldte akkor ezt a babát!
Nekem mikor megfogant a tesó anyum akkor került kórházba agyvérzéssel! Meglátogattam, mesélte, hogy apummal álmodott, hogy menjen haza mert még dolga van!
1 héttel később pozi tesztünk volt. Előtte 10 hónapig próbálkoztunk a tesóval és nem sikerült feladtuk! ÉS még is sikerült!
Az ilyen babák kincsek!
Sajnálom, ami anyukáddal történt, átérzem abszolút.
Azt mérlegeld (próbáld meg legalábbis), hogy képes lennél-e majd' egy év múlva türelmes, kiegyensúlyozott anyukája lenni a második babának is.
Én legalábbis ennek megfelelően próbálnék dönteni, ha a helyedben lennék. Beszélj a pároddal sokat erről, hogy Ő mit gondol, mennyire tud a támaszod lenni ebben a helyzetben.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!