Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok ezekről a fiú...

Mit gondoltok ezekről a fiú nevekről?

Figyelt kérdés
Alexander, Nátániel, Jonatán, Richard, Noel, Dimitri, Alarik, Ezel, Jeremi, Milán, Ezra, René, Dominik, Edmund, Edvárd, Viliem
2013. jún. 22. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az Alexander, Richárd és Dominik oké, a többi tényleg rémes, bocs, ez csak a szubjektív véleményem.
2013. jún. 22. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Milán tetszik, Dominik nem rossz, többi nem tetszik.
2013. jún. 22. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszenek, de olyan sose írnék le, hogy "hányadék" jesszusom...

ha választani kell mégis, akkor a Milán :)

2013. jún. 22. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Noel a kisfiam, Nataniel nagyon tetszik, Dominik, Milán is jò.
2013. jún. 22. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Az Ezra tipikus zsidó név!

Jeremi, Ezel, René szerintem nem is adható itthon, ha nincs benne az MTA által elfogadott listában

Edvárd, René után azt hiszem Alkonyat rajongó vagy :)

A többi név elmegy, de egy Kovács, Kiss, vagyis egy magyar vezeték név után nagyon bután hangzanak...

2013. jún. 23. 06:19
 16/21 anonim válasza:
Szerintem Noel a legjobb. Persze nem mindegy milyen vezetéknév után.
2013. jún. 23. 06:51
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös, nem is tudtam h az Ezra tipikus zsidó név, ezért köszi, h leírtad. Viszont 100%-osan biztos vagyok benne, h a Jeremi, Ezel és a René is anyakönyveztethető, már utánajártam. És miért írtad azt, h alkonyat rajongó vagyok? Van olyan nevű szereplő az alkonyatban akit Renének hívnak? Lécci, írj mert érdekelne. Az Edvárd meg azért tetszik, mert az egyik kedvenc könyvem főhősét is így hívják. (Ez a könyv az Értelem és Érzelem.)
2013. jún. 23. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem igazán tetszenek, kivéve:

Richárd - tesómat is így hívják :)

Dominik

Noel

Ezrával kapcsolatban kérdezem, Pretty Little Liarsból szedted? :D

2013. jún. 23. 11:54
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as, nem tudom, h mi az a pretty little liars. Az Ezra nevet egy könyvből szedtem, de az utónévszótárban is láttam.
2013. jún. 23. 12:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen, az Alkonyatban van Edvárd és René. Nagyon szuper az a film, nézd meg, 4 része van. Ritka az a film amit 2x megnéznek, de ezt már 5x is megnéztem:)))

Az Ezra segítséget jelent Héberül, ismertem egy ilyen nevű bácsit. Az Ezel tavaly menő sorozat, szappanopera volt!!!

A jeremi olyan magyarosított Ameikai név, cigányos nekem nagyon.

2013. jún. 23. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!