Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vért köpött, mi lehet (2hónapos)?

Vért köpött, mi lehet (2hónapos)?

Figyelt kérdés

Mig elnyúltam a pelenkázó fiókjába a pelenkáért,addigra egy kis vérpacát találtam a feje alatt a pelenkán. És mivel láttam, hogy a szája olyan volt, gondoltam h onnan jöhetett.

Mi lehetett?

De amúgy hangulatában semmi változás, nem sír keservesen, sőt ezután még mosolygott is! Ez kb. 1 órája volt, azóta semmi hasonló, mostmár alszik.

Valakinek ötlet vagy hasonló?

2009. okt. 13. 04:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Lehet egy kis ér megpattant,és kijött neki a nyállal.

Azért én felhívnám a gyerekorvost.A biztonság kedvéért.

2009. okt. 13. 07:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én is orvoshoz vinném,ez nem játék,bármi lehet ami nem látszik,nézze meg orvos.
2009. okt. 13. 07:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
és ide írogatsz, várod a válaszokat, mikor hajnalban történt??? mi a fene van a világgal?! remélem már látta orvos!!!
2009. okt. 13. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
uramisten!!!! fel se engednék tenni ilyen kérdést, biztonsági okokból...lehet gyomorvérzés, belső sérülés, fekély, lenyelhetett valamit, egy 2 hónapos (!!!!) babánál minden vér komoly dolgot feltételez, nem azért írom, hogy halálra rémülj, csak azért, hogy kapd fel, és irány az orvos!!!
2009. okt. 13. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugyanígy jártunk 2 és fél hónaposan. Csak elég nagy véres bukás jött vissza. Mi kihívtuk az ügyeletet, mert egy jó tenyérnyi véres tej jött vissza és ez elég ijesztő volt. Az ügyeletes azt mondta, hogy ha megismétlődik menjünk be a kórházba, de addig is adjunk be egy ampulla Konakiont. Pár óra múlva megismétlődött, ezért bementünk. 2 napig voltunk bennt megfigyelésen, vettek vért, csináltak ultrahangot, de nem találtak semmit. Ezért kizárásos alapon azt írták a zárójelentésre, hogy valószínűleg a mellbimbóból származott a vér szopizás közben és azt bukta vissza.

Valóban sebes volt a mellbimbóm az első hónapban, de amikor ez történt akkor már egyáltalán nem volt sebes. Erre azt mondták, hogy kis berepedés, hajszálér megsérülés is okozhat ilyen soknak tűnő vérzést szopizás közben, mert a baba erősen szívja a mellbimbót.

Ha megismétlődik én megmutatnám orvosnak a babát.

2009. okt. 13. 08:17
 6/11 anonim ***** válasza:
2.vagyok.nekem volt mellgyulladásom,és vérzett a mellem amikor evett,amikor visszabukta az nem vér volt,hanem véres,nyálas,tejes valami,inkább barna mint piros,azt azért meglehet külümböztetni,hogy ilyet bukott vissza,vagy vért.a kérdező vért látott és az elég riasztó.attól még lehet az,de az orvos az első,de minimum a védőnőnek egy telcsi.
2009. okt. 13. 09:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Felhívtam még reggel a dokit. Mondta, hogy figyeljem mi van, és délután hivjam vissza hogy azóta történt-e megint ilyen és este a rendelésre pedig vigyem be a gyereket.

Szerencsére azóta nem volt semmi! (kopp,kopp,kopp)

2009. okt. 13. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam hasonlót, és nagyon megijedtem először, de nálam is a mellbimó sérülése miatt volt.
2009. okt. 13. 13:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Kivizsgálták, és nem találtak semmit, valószinű nekem is a cici a ludas! :)
2009. okt. 14. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerencsére! :)

Jó egészséget nektek!

2009. okt. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!