Vért köpött, mi lehet (2hónapos)?
Mig elnyúltam a pelenkázó fiókjába a pelenkáért,addigra egy kis vérpacát találtam a feje alatt a pelenkán. És mivel láttam, hogy a szája olyan volt, gondoltam h onnan jöhetett.
Mi lehetett?
De amúgy hangulatában semmi változás, nem sír keservesen, sőt ezután még mosolygott is! Ez kb. 1 órája volt, azóta semmi hasonló, mostmár alszik.
Valakinek ötlet vagy hasonló?
Lehet egy kis ér megpattant,és kijött neki a nyállal.
Azért én felhívnám a gyerekorvost.A biztonság kedvéért.
Mi ugyanígy jártunk 2 és fél hónaposan. Csak elég nagy véres bukás jött vissza. Mi kihívtuk az ügyeletet, mert egy jó tenyérnyi véres tej jött vissza és ez elég ijesztő volt. Az ügyeletes azt mondta, hogy ha megismétlődik menjünk be a kórházba, de addig is adjunk be egy ampulla Konakiont. Pár óra múlva megismétlődött, ezért bementünk. 2 napig voltunk bennt megfigyelésen, vettek vért, csináltak ultrahangot, de nem találtak semmit. Ezért kizárásos alapon azt írták a zárójelentésre, hogy valószínűleg a mellbimbóból származott a vér szopizás közben és azt bukta vissza.
Valóban sebes volt a mellbimbóm az első hónapban, de amikor ez történt akkor már egyáltalán nem volt sebes. Erre azt mondták, hogy kis berepedés, hajszálér megsérülés is okozhat ilyen soknak tűnő vérzést szopizás közben, mert a baba erősen szívja a mellbimbót.
Ha megismétlődik én megmutatnám orvosnak a babát.
Felhívtam még reggel a dokit. Mondta, hogy figyeljem mi van, és délután hivjam vissza hogy azóta történt-e megint ilyen és este a rendelésre pedig vigyem be a gyereket.
Szerencsére azóta nem volt semmi! (kopp,kopp,kopp)
Szerencsére! :)
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!