A háztartási kekszet mivel reszelitek a babátoknak?
Védőnöm tanácsára darált háztartási kekszet vettem neki így nem kell reszelgetni.:)
1 kiskanállal a gyümibe és már eheti is.:)
Én vagyok az összetevős válaszoló, te tudod, mit adsz, nem akrtam kötekedni, csak leírtam, mint infó. Nekem gyerekorvos nem ajánlotta a mű dolgokat ilyen korban. Amúgy, ha már úgyis adsz neki, akkor inkább a cukros változatot, sokkal károsabbak ezek a mű édesítőszerek. Csak reagálni szeretnék arra, hogy mit ettek a nagyanyáink. Amikor ők voltak fiatalok, nem ezek voltak az összetevők. Ráadásul, nem kell megvenni a drága kekszet, el is készítheted magad, még egészségesebb.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én turmixgéppel daráltam a babakekszet. És úgy rémlik, hogy 7-8 hósan bevezettem én is a glutént, igaz először kásák formájában.
Amúgy írták, hogy a pép is jó, vagy az is drága? Nem emlékszem már mennyibe került, de azt is lehet gyümölcsbe rakni. Én azt is raktam, nem is kell darálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!