Ti elköltöznétek?
A helyzet a következő: Egy kis lakásban élünk. Két félszoba+kicsi elötér egyben a konyha is. Kis wc, a fürdő inkább fürdőfülke az egyik "szobából" van leválasztva.
Családtag lakása. Csak rezsit kell fizetnünk+rendben tartani ( tisztasági festés pl) Amit a saját megélhetésünkre fordíthatunk kb 110.000 ft, mert van egy hitelem és egy nagyobb gyereke a férjemnek ( 10 éves lány) így gyerektartás.
Most van lehetőségünk egy ismerős nagyobb lakásába költözni, 2 szobásba, viszonylag kevesebb bérleti díjért ( 30.000 plusz rezsi) Kb 65-re jönne ki.
Sajnos tényleg kicsi ez a lakás, zsúfolva is van, szekrények stb, így a gyereknek vajmi kevés helye lenne késöbb"élni, játszani". Valamint a környékre egyre több roma költözi, már kb a 30-40%, akik folyton veszekednek, hangoskodnak, a gyerekek neveletlenek és bizony este már a kutyát sem nagyon merem levinni, de alapvetően én kicsit félösebb tipus is vagyok.
Sok itt az önkormányzati lakás.
Eddig sem tudtunk félretenni, hónapról-hónapra élünk, de a gyereknek mindene megvan amire szüksége van. Nagyon össze kellene húzni magunkat ha költözünk, de én már nem bírom ezt a környezetet. Tudom, gyerek elött keleltt volna gondolkodni, de sajnos kilátásunk saját lakára egyenlőre nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!