Anyuk! Milyen etetöszéketek van?
Nekünk ilyen van,sima mezei egy tálcával,nem dönthető. Kaptuk,így nem fogok másikat venni,egyedül azt sajnálom,hogy a tálcája nem levehető. Amíg nem tudott ülni,addig a pihenőszékében,vagy a hordozójában etettem.
Nekünk is ilyen van, mint a második válaszolónak, csak azt nem tudtam, hogy dönthető is...:)
Mamáéknál sima ikeás van, az is nagyon szuper, valszeg azt vettem volna itthonra is, ha ezt nem kapjuk ajándékba.
Az ikeas szerintem is nagyon jó. Nekünk amúgy ilyen van:
Helytakarékossági okokból :), a tálca levehető, de a magassága nem állítható. Nem büdösödik bele a kaja a huzatba, ha koszos, csak lezuhanyzom, sajna nem dönthető, de nekünk már nem is kellett, mire megvettük ezt.
Nekünk ilyen van:
UTÁLOM!! Ilyet ne vegyél semmiképp. Főleg ha kicsi az étkező/konyha. Nem fér el sehol a nagy szétálló lábai miatt.Állandóan belerúgunk! Kislányom feláll benne állandóan, ha bekötöm (azzal a maszek csattal ami benne van, alig lehet kioldani) ordít. A tálca levehető, de mi azt sem használjuk, mert a kislányom utálja szóval leveszem róla mindig és így eszik.Kettőt fordul benne és lepatentolódik róla a huzat.ÁÁ agyrém az egész! Ha előröl kezdhetném a legolcsóbb ikeásat venném.
Kedves Kérdező,
nekünk ilyen volt: CHICCO Mamma High Chair (keress rá ezen a néven a neten, rengeteg kép van).
Szerettük, mert:
- 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást, ebben tudott ülni, mert több fokozatban dönthető
- levehető tálcás, van benne pont kispohárnak való hely is
- egy pattintással összecsukhatóak a lábai, így nagyon lapos helyen is elfér felállítva, nem kell kerülgetni
- 5 pontos öv a legkisebbeknek, de a nagyok sem tudnak egykönnyen sem kimászni, sem lecsúszni belőle- a tálca is jó magasságban van
- oda lehet húzni a normál magasságú étkezőasztalhoz, mert a tálca épp olyan magas, hogy pont az asztal lapja fölé ér, így együtt is ehet a család
- jó nagy tálca, lehet maszatolni és és mégsem a lakás úszik
- az egész könnyen szétszedhető, lezuhanyozható, lemosható
- párnázott, törölhető üléshuzat
- maga az ülés is fel-le állítható, tehát amikor már jár és alacsonyra teszed, akkor saját maga is bele tud mászni, nem kell emelgetni (és ilyenkor egy mozdulattal meg is emelheted)
Nekünk bevált, kényelmes, hasznos.
(ami nekem a választáskor tökfeleslegesnek tűnt az a sok etetőszék alján lévő kosár, mert amiatt azokat nem vagy nehezen lehet összecsukni, ha meg esik a kaja, az pont arrafelé landol- törlőkendőt úgyis több ponton kell tartani a lakásban :)
nem a legolcsóbb kategória- ezen a weben az eggyel újabb van:
A kisfiam már 3 éves, így nem nagyon emlékszem, pontosan mennyi volt, úgy 20 e Ft körül.
Ilyemi, mint ez:
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!