Anyuk! Milyen etetöszéketek van?
Nekünk ilyen van:
szuper stabil,és a többi kritériumnak is megfelel(dönthető,levehető tálca,könnyen tisztítható..)
Nekünk ilyen van.Könnyű tisztítani,öv van rajta,nem dönthető,de már ült mikor vettük,előtte pihenőszéke volt.Tálca levehető,ha már nem kell,így befér az asztal alá is.
Nagyon szeretem és hamar kihozták.Egyébként innen rendeltem.
legolcsóbb ikeás...nagyon szeretjük:)
Már 2,5 éves,de még mindig abból eszik,pedig a fél éves öcsi is pályázik már rá:)
Nekünk ez nagyon bevált!
A fa etetőszéket nem szerettem, nem lehetett az asztalhoz húzni, később mint kis asztal kis szék sem a leg kényelmesebb, nem lehet az asztal alá tolni a széket.
Volt nem levehető tálcás székünk a Maminál, abba 1,5 évesen nem fért bele a gyerek, nem tudtam bele rakni, nem lehetett eléggé kihúzni a tálcát, hogy beférjen, a lába között nem volt leesésgátló gátló, mindig ki akart csúszni lent a gyerek.
Nekünk ilyen van:
Stabil, masszív szék, és nekem fontos volt, hogy önthető legyen. Ennek 3 fokozatban dönthető a háttámlája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!