1 évesem ehet újkrumplit?
igen
miért lenne más mint a "régi" krumpli ?
Mikor a gyerekeim 1 évesek voltak, nem ettek gombát (2 éves kortól), mogyorót, mák, lágytojás, beafsteak, tatár, nyers hús, szushi, sokan aprómagvas gyümölcsöt is csak másfél éves kortól adják. Erős fűszerek: chili, erőspaprika.
Illetve a füstölt hús még kerülendő.
Bár, neked gondolom ezek is benne vannak a "mindenben", kdeves bábeli zűrzavar.
Ha ezeket adod neki, szíved joga.
8. valaszolo!
Gombat evett, mogyorot, makot, lagytojast kostolt mar, nyers hust, tatart en sem eszem, mert varandos vagyok, talan ezert sem jutott eszembe adni, sushit evett, apromagvas gyumit is szinte minden nap,.de azt mondjuk korabban is kapta turmixban, az eros fuszerekkel ugyanugy vagyok mint a tatarral, de nrm zarom el s csipos dolgoktol, pl halaszlevet evett az apjaebol, ujhagymat ugy eszi mint mas a repat...:-)
fustolt husrol nem is hallottam, hogy tilto listan van... miert?
DE! felreertes ne essek, nem vagyok a kovetendo pelda!!!! mindent kis adagokban, odafigyelve kostoltattam es az en fiam olyan mint en, vaslapokkal van a gyomra belelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!