Miért baj, hogy reszelve kapja az almát 1 évesem?
Nem baj az. Ha többit összerágja, akkor tud rágni, darabosat enni. Ha az almát meg így szereti, akkor reszeld neki. Ennyi.
Férjem sem enne meg életében egy almát sem, ha nem reszelnék neki néha. Egyébként a lányomnak is volt ilyen időszaka. Majd megeszi darabosan is, ha meg nem, hát nem. Nagyobb baja sose legyen!
Pedig fincsi is reszelve az alma, én is szeretem, együtt kanalaztam a gyerekkel. :-)
Nekem is imádták így még nagyobb korukban is, persze felvágva is megeszik, meg vígan ropogtatják a répát, de a reszelt alma nagyon jó. :-))
Add csak neki nyugodtan, a védőnő nincs veled napi 24 órában, a gyerek meg még nem tud árulkodni.;-)
Jesszus a védőnőd csak azért beszél, hogy mondjon valamit.:D
Az én 14 hónapos kislányomnak ha adok egészben egy cikk almát akkor a következő a szitu. Megfogja leharap egy darabot, kiveszi a szájából ezt a picike darabkát és eldobja..majd harap egy újabb darabot és ezzel ugyan ezt teszi. Az almát szereti, de egészben játéknak kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!