Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Almát hogy adjátok, ha reszelv...

Almát hogy adjátok, ha reszelve nem eszi meg?

Figyelt kérdés
Tejpéppel kínlódás. Banánba hiába keverem bele, megérzi... Főzve? Sütve, úgy hogy? Cukrozni nem szeretném.
2013. márc. 20. 08:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Etetőháló? [link]
2013. márc. 20. 08:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Turmixold le vagy süsd meg.

Egyébként nem muszáj, hogy szeresse az almát. Ezer más gyümölcs van, miért ragaszkodsz az almához?

2013. márc. 20. 08:48
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
OFF Úr isten, ez az etetohalo ritka gusztustalan! ON Ha nem szereti a gyerek az almát, akkor ne adj neki. Annyi más gyümölcs van meg a világon.
2013. márc. 20. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem ette meg az almát reszelve, hiába kevertem más gyümölccsel neki, megérezte és rögtön kiköpte. Nem is próbálkoztam neki egy ideig vele, aztán 8 hónapos volt mikor újra megpróbáltam. Onnantól kezdve megeszi, és imádja az almát!
2013. márc. 20. 08:58
 5/13 anonim ***** válasza:
A levét sem eszi meg? Adhatsz neki öszibarackot, sárgabarackot, bár ezeket most nehéz beszerezni frissen, esetleg üveges bébidesszertben.
2013. márc. 20. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kis kockákra darabolom, forrásban lévő vízbe dobom, 1-2 percre, és turmixolom. Így krémesebb, szerintem.

Így megeszi.

2013. márc. 20. 09:01
 7/13 krisztivan ***** válasza:
100%
Fiam sem ette meg reszelve.Sem főzve,sem sehogy.Aztán egyszer kezébe adtam egy darabot(már volt foga)és olyan élvezettel rágta,hogy jó volt nézni.Azóta is nagyon szereti,de csak egyben:-))
2013. márc. 20. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
az enyém 11 hónapos,még mindig nem szereti,csak a kipréselt levét fogadja el
2013. márc. 20. 09:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem szereti,így csak akkor adok neki,ha valamivel keverem,pl. krumplival,sütőtökkel. Én megfőzöm együtt a többi zöldséggel,vagy gyümölccsel(múltkor pl.banánnal) és amikor már puhára főtt,akkor botmixerrel átturmixolom pépes állagúra. Így meg szokta enni. Reszelve ő sem eszi meg a levét viszont néha megissza. Talán nyáron,mikor már édesebb lesz az alma,könnyebb lesz,azért most még nem az igaziak a gyümölcsök :(
2013. márc. 20. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne add neki ha nem szereti!

Lányom soha sem ette meg, barackkal kezdtük a hozzá táplálást, azt megette!

2013. márc. 20. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!