Almát hogy adjátok, ha reszelve nem eszi meg?
Figyelt kérdés
Tejpéppel kínlódás. Banánba hiába keverem bele, megérzi... Főzve? Sütve, úgy hogy? Cukrozni nem szeretném.2013. márc. 20. 08:44
2/13 anonim válasza:
Turmixold le vagy süsd meg.
Egyébként nem muszáj, hogy szeresse az almát. Ezer más gyümölcs van, miért ragaszkodsz az almához?
3/13 anonim válasza:
OFF Úr isten, ez az etetohalo ritka gusztustalan! ON Ha nem szereti a gyerek az almát, akkor ne adj neki. Annyi más gyümölcs van meg a világon.
4/13 anonim válasza:
Az én lányom sem ette meg az almát reszelve, hiába kevertem más gyümölccsel neki, megérezte és rögtön kiköpte. Nem is próbálkoztam neki egy ideig vele, aztán 8 hónapos volt mikor újra megpróbáltam. Onnantól kezdve megeszi, és imádja az almát!
5/13 anonim válasza:
A levét sem eszi meg? Adhatsz neki öszibarackot, sárgabarackot, bár ezeket most nehéz beszerezni frissen, esetleg üveges bébidesszertben.
6/13 anonim válasza:
Én kis kockákra darabolom, forrásban lévő vízbe dobom, 1-2 percre, és turmixolom. Így krémesebb, szerintem.
Így megeszi.
7/13 krisztivan válasza:
Fiam sem ette meg reszelve.Sem főzve,sem sehogy.Aztán egyszer kezébe adtam egy darabot(már volt foga)és olyan élvezettel rágta,hogy jó volt nézni.Azóta is nagyon szereti,de csak egyben:-))
8/13 anonim válasza:
az enyém 11 hónapos,még mindig nem szereti,csak a kipréselt levét fogadja el
9/13 anonim válasza:
Az én lányom sem szereti,így csak akkor adok neki,ha valamivel keverem,pl. krumplival,sütőtökkel. Én megfőzöm együtt a többi zöldséggel,vagy gyümölccsel(múltkor pl.banánnal) és amikor már puhára főtt,akkor botmixerrel átturmixolom pépes állagúra. Így meg szokta enni. Reszelve ő sem eszi meg a levét viszont néha megissza. Talán nyáron,mikor már édesebb lesz az alma,könnyebb lesz,azért most még nem az igaziak a gyümölcsök :(
10/13 anonim válasza:
Ne add neki ha nem szereti!
Lányom soha sem ette meg, barackkal kezdtük a hozzá táplálást, azt megette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!