Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Almát hogy adjátok, ha reszelv...

Almát hogy adjátok, ha reszelve nem eszi meg?

Figyelt kérdés
Tejpéppel kínlódás. Banánba hiába keverem bele, megérzi... Főzve? Sütve, úgy hogy? Cukrozni nem szeretném.
2013. márc. 20. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a lányom sem ettem meg reszelve, így sűrítettem, vagy mással együtt kombináltam. Most fordítva működünk, tehát 1,5 évesen CSAK reszelve hajlandó megenni. A fogak miatt is, gondolom inkább ez a fő oka, könnyebb neki, ha nem fáj az ínye.

Levét próbáld neki, ha már mással sem akarja megenni.

2013. márc. 20. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Mennyire primitívek vagytok, hogy, csak azért, mert adtam egy tippet, le kellett pontozni! Én sem használtam etetőhálót, de attól még lehet, hogy valakinek bejön.
2013. márc. 20. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Magában az én fiam sem ette meg. Eleinte bébiételként adtam (barackosan). Mindenképpen édes almát adjál neki. Esetleg Sinclac-ba keverd először, bár nem tudom, hogy az még divat-e, én 6 éve voltam ilyen szituban utoljára. :)

Főzve egész jól elmegy a karakeres íze, bár úgy meg ugye a vitamintartalma is csökken és az íze sem igazán alma lesz. Szóval ne akard mindenáron. Előbb-utóbb úgyis megeszi, addig meg néha kísérletezz egy kicsit. Sütőtökkel lehet még keverni vagy krumplival is jó.

2013. márc. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!