Nappal az ágyon van a 6 hónapos lányom és a tévé egész nap megy. Nem káros ha néha nézi?
Bocsi véletlenül elküldtem. Nálunk is megy egész nap a tv,mint születése előtt. Egy nap kb.összeadva max.15 percet nézi a 8 hónaposom. Ha reklám van vagy érdekes hang akkor odanéz aztán folytatja a játékot. Meg mindig van olyan ,hogy 2 percig nézi folyamatosan de az a Duck tv.
Annyira károsnak nem mondanám. Én is tv mellett nőttem fel és nem vagyok beteg. (pedig aztán akkor sűrűn volt ,hogy hangyás volt az adás :) )
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a tévére már reagáltam, hogy én nem nézetem a babámmal.
Azt meg fontold meg, hogy az ágyon hagyod-e, hogy ne kelljen majd ilyen kérdéseket feltenned:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én is reagáltam már a tvre, hogy káros.
Az ágyhoz szólnék hozzá, hogy nekem még a szülés után a kórházban többször felhívta a figyelmemet a gyerekorvos, hogy újszülött korban sem hagyjam ott sehol egyedül, nem hogy 6 hónaposan. Pillanat alatt megtörténhet a baj, nem is gondolnánk, millió ilyen esetet láttak az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!