Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nappal az ágyon van a 6...

Nappal az ágyon van a 6 hónapos lányom és a tévé egész nap megy. Nem káros ha néha nézi?

Figyelt kérdés
Általában mindig valami tv shop megy.
2013. jún. 18. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
off: tényleg vigyázz az ágyra tevéssel, egy pillanat alatt rájönnek dolgokra, észre se veszed és már lent van, tedd inkább a földre
2013. jún. 18. 23:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva volt, ha dolgom volt akkor tettem a földre. Bár ez még 5 hónapos koráig volt,utána elkezdte a kúszó mozdulatokat egyik pillanatról a másikra és mig becsuktam az ablakot (6 lépés) már potty is volt. Utána csak az ágyon vol és jobb is,mert rá 3 napra már kúszva közlekedett a lakásba.
2013. jún. 18. 23:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Bocsi véletlenül elküldtem. Nálunk is megy egész nap a tv,mint születése előtt. Egy nap kb.összeadva max.15 percet nézi a 8 hónaposom. Ha reklám van vagy érdekes hang akkor odanéz aztán folytatja a játékot. Meg mindig van olyan ,hogy 2 percig nézi folyamatosan de az a Duck tv.

Annyira károsnak nem mondanám. Én is tv mellett nőttem fel és nem vagyok beteg. (pedig aztán akkor sűrűn volt ,hogy hangyás volt az adás :) )

2013. jún. 19. 00:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Egész nap nem foghatom a kezét...Ha a franciaágy közepére teszem nem hiszem h csak arra vár h ne lássam és felpattan és direkt leugrik az ágyról. Pár perc míg ha kiszaladok valamiért annyi idő alatt nem fog leeseni. Amúgy meg a tévé volt a kérdés :D
2013. jún. 19. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:
De, le fog esni. Azért írtunk erről is, mert ez veszélyesebb, mint az, hogy pár percig tévét néz.
2013. jún. 19. 09:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a tévére már reagáltam, hogy én nem nézetem a babámmal.

Azt meg fontold meg, hogy az ágyon hagyod-e, hogy ne kelljen majd ilyen kérdéseket feltenned:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2013. jún. 19. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is reagáltam már a tvre, hogy káros.

Az ágyhoz szólnék hozzá, hogy nekem még a szülés után a kórházban többször felhívta a figyelmemet a gyerekorvos, hogy újszülött korban sem hagyjam ott sehol egyedül, nem hogy 6 hónaposan. Pillanat alatt megtörténhet a baj, nem is gondolnánk, millió ilyen esetet láttak az orvosok.

2013. jún. 19. 10:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem nézetem a tévét. Csak néha oda néz. Ma voltam neurologián az orvos szerint ettől nem lesz semmi baja. Leesni meg biztos nem fog. Ennyire nem kell félteni egy gyereket.
2013. jún. 19. 11:56
 19/21 A kérdező kommentje:
És nem órákra hagyom magára. Franciaágyról van szó nem pelenkázóról. Anyum mondta h a kiságyam az ágyuk mellett volt ahonnan simán láthattam a tévét. Még sincs semmi bajom nem vagyok tévéfüggő. Még egy filmet sem tudok nyugodtan végig nézni idő és kedv hiányában.
2013. jún. 19. 11:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Ok, akkor tedd az ágyra, ha leesik, hát leesik. A Te felelősséged (inkább felelőtlenséged), mi csak meg akartuk óvni a babádat egy jó nagy eséstől. A tévézés itt a legkisebb baj, úgy látom.
2013. jún. 19. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!