Anyukák, nektek is van ilyen ismerősötök? Csak engem idegesít?
Hát nincs , de akkor lehet,hogy én is ilyen vagyok :) Igen van olyan dolog ami megtetszik másnál és én is megveszem ,mert látom képen vagy élőben ,hogy bevált és próba cseresznye.
Amúgy a Fisheres játékra és a márkás rucikra térve. Csodálkoztam amikor 2 ismerősömnél láttam mennyi ilyen játékuk van és rá is kérdeztem,hogy tud e a gyerek ennyi játék közül egyáltalán választani melyikkel játszon. Meg egy két dolgot feleslegesnek tartottam. Pl. a tanulókutya. Gondoltam minek mikor tőlem is megtanulja,hogy kéz, láb stb. aztán láttam ilyet olcsón és megnéztem róla egy videót amin a pici oda volt érte. Megvettem és az enyém is imádja. De nem azt amikor mondja ,hogy melyik milyen testrész hanem az ének. Meg én is imádom és minidg éneklem neki :) 8 hónapos a kicsim és már nekünk is több ,mint 20 Fisheres játékunk van (80%-át használtan vettem)de ettől nem érzem magam többnek ,mint mások.
Márkás ruhák vannak a picimnek, de használtan veszem. Nem a név miatt hanem a minőség miatt. Még olcsóbban is jövök ki,mintha új ruhát vennék a kínaiba.
A fiamról is van jó pár kép megosztva amin ilyen játék vannak körülötte vagy azzal játszik. Ebben mi a gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!